Connect with us

Hronika

Tužilaštvo podiglo optužnicu zbog pokušaja ubistva – u parkiću na Novom Beogradu pucao u muškarca zbog ranijeg sukoba

pol
Foto: Pexels

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Dejana P. (40) zbog sumnje da je 27. juna 2022. godine u jednom parkiću na Novom Beogradu pokušao da ubije D.P. (39) sa kojim je ranije bio u sukobu.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu radi odluke o potvrđivanju. Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da optuženom produži pritvor.

Dejan P. se tereti da je krivično delo Ubistvo u pokušaju, izvršio sa umišljajem, u uračunljivom stanju.

On je, prema navodima optužnice, došao biciklom do parkića u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kako bi rešio nesporazume i raniji sukob sa D.P.

Prilazeći oštećenom, Dejan P. iz pojasa izvukao pištolj i ispalio jedan metak u pravcu D.P. kojim ga je pogodio u predelu desne strane grudi, nanevši mu tešku telesnu povredu.

Dejan P. se potom biciklom udaljio sa lica mesta i bio je u bekstvu do 15. jula, kada ga je policija pronašla i uhapsila u jednom naselju u blizini Srebrnog jezera.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu