Povežite se sa nama

Beograd

Turističke šetnje Beogradom tokom proleća

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

U okviru “Beogradskih priča” koje su zajednička inicijativa grupe iskusnih, licenciranih vodiča, tokom proleća organizuju se turističke šetnje Beogradom, saopštila je Turistička organizacija Beograd (TOB).

Oni su osmislili nesvakidašnje obilaske grada sa idejom da našu prestonicu predstave na drugačiji način, a prijave za turističke šetnje Beogradom su obavezne.

Šetnje se organizuju petkom, subotom i nedeljom i traju oko dva sata,

Cena turictičke šetnje Beogradom je 700 dinara, navedeno je u saopštenju.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Beograd

Na Trgu Republike biće postavljen „šourum“ budućeg metroa

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Unutrašnjost metroa, linije, stanice, odnosno sve ono što će postojati od 2028. godine u glavnom gradu Srbije, građani će moći da vide u „šourumu“ na Trgu Republike nakon 15. septembra, tačnije nakon što budu objavljeni rezultati glasanja za dizajn vagona.

„Svetlost, snaga, sloboda i sigurnost“ predstavljaju četiri dizajna vagona budućeg metroa – rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za TV Prva podsećajući da će građani moći da glasaju za rešenje koje im se najviše dopada posredstvom zvaničnog sajta Grada Beograda.

Vesić je ponovio da će glasanje trajati tačno 60 dana, a 15. septembra će biti objavljen dizajn vagona koji su izabrali građani.

Zamenik gradonačelnika je najavio i dalje širenje trase BG voza, ali i tramvajskih deonica za još pedesetak kilometara, što znači da je akcenat na nezavisnom, šinskom sistemu koji će umnogome smanjiti gužve jer je trenutno osnovni sistem javnog prevoza autobuski podsistem.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Massage House baner

Sponzorisano

  • Massage House baner

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu