Connect with us

Hronika

Tragedija u Prijepolju – poginuo radnik Distribucije na intervenciji

pol
Foto: Pexels

Jutros oko 9 časova, poginuo je muškarac B.P. (42) iz Prijepolja, radnik Distribucije od strujnog udara dok je kao elektromonter bio na intervenciji.

Stravična tragedija se dogodila kada je nesrećni muškarac B.P., kao deo ekipe u Prijepolju koja je radila na otklanjanju kvara, popeo na banderu. Struja ga je udarila i on je sa teškim povredama hitno transportovan u Prijepoljsku bolnicu.

Nažalost, lekari uprkos nadljudskim naporima da spasu muškarcu život, on je podlegao povredama strujnog udara.

Još uvek ne mogu da poverujem šta nas je zadesilo, a mogu misliti kako je tek njegovoj porodici – izjavljuje njegov neutešni kolega, prenose Novosti.rs

Policija će posle uviđaja tačno utvrditi uzrok od čega je nastradao nesrećni muškarac.

(Novosti.rs)

I.T.

 

 

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Preminuo muškarac kog je na radnom mestu pritisnula presa: Imao prelome i povrede krvnih sudova

Printskrin

Muškarac P. T. (37) iz Prokuplja, koji je povređen kada ga je na radnom mestu pritisnula presa, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu nedelju dana nakon što je tamo primljen u teškom stanju i životno ugrožen.

Ttragično stradali P. T. primljen je u bolnicu sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za levu nogu i bio je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, piše Nova.

Uprkos svim naporima lekara i multidisciplinarnog pristupa lečenju, juče je, u toku popodneva preminuo.

Inače, radinka iz Prokuplja je pritisla presa na radnom mestu. On je potom dovezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i na prijemu je bio u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

– Odmah je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđeno da pacijent ima prelom karličnih kostiju, kao i povrede arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije u levoj nozi. Posle hitnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom opštem stanju, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju – saopštili su tada iz UKC Niš.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu