Connect with us

Kultura

The Bite najavljuje novi EP singlom „You Don’t Have Me“

The Bite - You Dont Have Me / Foto: Bojan Stevanović

Beogradski bend objavio je singl „You Don’t Have Me“ kao najavu EP-a „Are We Mad“ koji će u martu biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Posle diskografske pauze od tri godine i albuma „Chains“, riff’n’roll bend The Bite vraća se na scenu novim singlom „You Don’t Have Me“.

Nije nas bilo neko vreme, ali nismo stali, samo su se kockice tako poklopile. Radili smo sve vreme na novim pesmama i pored EP-a koji je gotov, radimo na ostalim pesmama za album“ kaže bend i dodaje da ne postoji poseban razlog zbog kojeg je baš pesma „You Don’t Have Me“ izabrana da bude uvod u ovu novu priču jer podjednako veruju u svaku od pet pesama koje će se naći na predstojećem EP-u: „Svaka na svoj način ima snagu da bude izdvojena kao singl. Snaga ove pesme je u dobroj i zdravoj rokenrol energiji koja će se, verujemo, najbolje osetiti na bini, ali ima i „ono nešto“ što će vas naterati da malo pojačate muziku u zvučnicima kada je čujete na radiju.

The Bite – You Dont Have Me / Foto: Bojan Stevanović

Video spot snimao je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio). Kadrovi u spotu snimani su u toku 2022. godine dok se radilo na novim pesmama. „Volimo studio i volimo snimanja, te kreativne momente kada se radi na novoj muzici, ali volimo i sva ta druženja, smeh, fore koje se spontano iznedre u tim situacijama, a koje anuliraju svaki trenutak nervoze ili brige koje su deo takvih procesa. Hteli smo bar deo toga da zabeležimo i prikažemo

The Bite – You Dont Have Me / Foto: Bojan Stevanović

Pesmu je u King Oliver/Blaze studiju snimio i producirao Ivan Srdanović.

Posebnu zahvalnost dugujemo našem prijatelju Aleksandru Iliću Bassmanu koji je uleteo kada nam je bilo potrebno i odsvirao bas gitaru za ceo EP i neverovatnoj Nataši Guberinić koja je sa nama osmišljavala i snimila prateće vokale, i svojim znanjem i energijom dala poseban bust celoj vokalnoj slici i na ovoj i na ostalim pesmama“ kažu članovi benda.

Bend za mart najavljuje EP „Are We Mad“, novi video spot za naslovnu pesmu sa EP-a, ali naglašava da su im najvažniji planovi oni vezani za žive svirke: „Rokenrol je za binu, za live, za publiku koja je na metar od vas. To je ono što nas gura napred, što nam daje najviše energije i gde smo najbolji. Zato ćemo dati sve od sebe da što više ljudi uživo čuje muziku koju smo stvorili.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu