Connect with us

Kultura

Teofilovići i The Quiet Men 14. marta u Domu omladine

Foto: Nebojša Babić

Ukoliko ste ljubitelji tradicionalne srpske, irske i keltske muzike, ovo je događaj za vas – Braća Teofilović i The Quiet Men ukrstiće glasove u a kapela koncertu u Velikoj sali Doma Omladine 14. marta u 20 sati.

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa sa muzičkim gostima iz inostranstva – prvi je iniciran pozivom Beogradskog irskog festivala, kada im gostuju Džon MekGlin i Ričard Bojl iz irskog sastava The Quiet Men.

Nakon letnje turneje po Poljskoj, Nemačkoj i regionu, ovo će im biti prva koncertna promocija nedavno objavljenog albuma „Element“.

Ričard Bojl i Džon MekGlin nastupaju zajedno još od 1992.godine, kao deo čuvenog vokalnog ansambla Anuna. Sa 22 objavljena albuma, svetskim turnejama i saradnjom sa poznatim  muzičarima kao što su Sting, Hozier, Elvis Kostelo, Šinejd O’Konor i Beri Manilou, Džon i Ričard su zvezde u svom rangu u čijim nastupima su uživali Džordž Kluni, Penelopa Kruz, Pol Enka, Kolin Farel, Bono, Coldplay, Bil Gejts i Gvinet Paltrou.

U dogovoru sa Braćom Teofilović, The Quiet Men će ravnopravno deliti binu sa svojim domaćinima, pa ćemo pored tradicionalnih srpskih numera moći da uživamo i u irskim klasicima „She Moved Through The Fair“, „Down By The Salley Gardens“, „The Auld Triangle“ i „The Rocky Road To Dublin“.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu