Connect with us

Kultura

Teodosi Spasov i Alkis Zopoglou trio 14. maja na Kolarcu

Foto: Promo

Jedan od najboljih muzičara Balkana, vodeći svetski solista na world-music sceni i slavni je bugarski džez muzičar koji svira kaval Teodosi Spasov ovog puta dolazi u Beograd sa grčkim trijom Alkis Zopoglou.

Veliki koncert balkanske muzike, fuzije tradicije grčko-bugarskog etna održaće se 14. maja na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine. Publika će imati  jedinstvenu priliku da čuje kombinaciju zvuka kavala, kanona, uda i klavira i bogatu muzičku tradiciju istočnog Mediterana i Balkana.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.600 dinara u okviru prodajne mreže Tickets.rs i blagajni Kolarčeve zadužbine. Rezervacije i informacije u kancelariji Guitar Art Festivala (011 4016002; [email protected]).

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu