Connect with us

Filmovi

Svetska premijera filma „Izazov“

Foto: Promo (Art Vista)

Svetska premijera prve filmske svemirske drame “Izazov” biće održana večeras u Moskvi, dok je samo sedam dana kasnije zakazana beogradska premijera, 19. aprila u Cineplexx Galeriji.

Film „Izazov” prvi je film u istoriji svetske kinematografije koji je sniman u kosmosu, odnosno na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Ovu, po svemu drugačiju filmsku priču, predvodio je proslavljeni ruski reditelj Klim Šipenko, koga je publika već upoznala kroz filmove Sluga i Saljut 7.

Osnovna linija priče prati grupu hirurga koji pripremaju operaciju astronauta na svemirskoj stanici, koji zbog akutnog zdravstvenog stanja nema vremena da se vrati na zemlju.

Foto: Promo (Art Vista)

Glumačku postavu čine Julija Peresiljd, Miloš Biković, Vladimir Maškov, Oleg Novickij, Anton Škaplerov, Pjotr Dubrov, Jelena Valjuškina, Varvara Volodina, Andrej Ščepočkin, Aleksandar Balujev, Igor Gordin, Aleksej Barabaš, Aleksej Grišin, Artur Besčastnij.

Film „Izazov” je združeni projekat Kanala Jedan Rusija, filmske kuće Yellow, Black, and White i START onlajn bioskopa, proizveden uz podršku Ruskog filmskog fonda.

Nakon beogradske premijere, film „Izazov” će biti od 20. aprila u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona, a distribuciju filma radi distributerska kuća Art Vista.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

U domaće bioskope stiže film „Luda lova”

Foto: Promo

Na repertoar domaćih bioskopa 5. oktobra stiže zanimljiva filmska saga „Luda lova” reditelja Krega Gilaspia.

Film je zasnovan na senzacionalnoj istinitoj priči o deonicama GameStop-a, odnosno knjizi „Antisocijalna mreža” autora Bena Mezrika. „Luda lova” je imala premijeru na Toronto Film Festivalu, gde su je proglasili „zabavnim i drskim filmom koji će publika obožavati”.

Film prati istinitu priču od pre par godina, kada je nekolicina amaterskih investitora odlučila da uloži deonice u GameStop, kompaniju koja je već neko vreme beležila slabe rezultate i samim tim bila meta velikih investitora.

Glavni lik je običan čovek Kit Džil (Pol Deno), koji ulaže kompletnu životnu ušteđevinu u deonice firme i sve objavljuje na svom YouTube kanalu i Reddit profilu. Kada njegove objave na društvenim mrežama postanu popularne, njegov život, kao i život ostalih ljudi koji ga prate počinje da se menja iz korena. A kad njegovi saveti o ulaganjima postanu pokret zahvaljujući kome se njegovi pratioci mogu obogatiti preko noći – milijarderi uzvraćaju udarac…

Reditelj filma je hvaljeni Kreg Gilaspi, poznat po neobičnom humoru, filmovima „Ja, Tonja” i „Kruela”, kao i serijama „Pam & Tomi” i „Majk”. Na scenariju su radile Laurin Šuker Blum i Rebeka Anđelo, a glumačku postavu predvodi Pol Dano (Betmen, 12 godina ropstva), a uz njega su Set Rogen (Superbad, Knocked Up), Pit Dejvison (Suicide Squad, Čuvari galaksije 3), Nick Oferman (Fargo, The Last of Us, Lego Movie), Amerika Ferera (Barbie, Kako izdresirati zmaja franšiza, serija Ružna Betty), Šejlin Vudli (Big Little Lies, Ferrari, Divergent franšiza) i Sebastian Sten (Black Panther, Captain America).

Zanimljiva finansijska priča „Luda lova” na repertoar domaćih bioskopa stiže 5. oktobra. Saznajte kako se mala grupica amaterskih investitora uhvatila u koštac sa bogatašima sa Vol Strita i pobedila!

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu