Povežite se sa nama

Filmovi

Stiže najbolji triler ovog leta – Escape Room 2: Bez izlaza!

Objavljeno

on

Escape Room 2: Bez izlaza / Foto: Promo

Najuzbudljivi film leta Escape Room 2: Bez izlaza na repertoaru bioskopa širom zemlje naći će se od 15. jula.

Kad je Sony Pictures Entertainment 2019. godine pustio psihološki triler Escape Room, samo nekolicina ljudi je mogla da predvidi da će postići ogroman planetarni uspeh.

Escape Room 2: Bez izlaza / Foto: Promo

Produciran sa 9 miliona dolara, klaustrofobično izazovni horor film dostigao je zaradu od 155 miliona dolara, dok je publika uživala u zamršenim zagonetkama i uzbuđenjima u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel. Nastavak je bio neizbežan!

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri.

Escape Room 2: Bez izlaza / Foto: Promo

Glavne uloge u filmu tumače Tejlor Rasel, Logan Miler, Indija Mur, Holand Roden i Karlito Olivero. Scenario potpisuju Vil Honli, Oren Uzel, Maria Melnik i Daniel Tač,  dok je za režiju zadužen Adam Robitel.

Uživajte u sjajnom trileru Escape Room 2: Bez izlaza i rešite sve zagoneteke sa junacima filma od 15. jula u bioskopima širom zemlje!

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Zlatni toranj filmu „Najgora osoba na svetu“

Objavljeno

on

Najgora osoba na svetu / Foto: Promo

Na završnoj konferenciji za medije 28. Festivala evropskog filma Palić proglašeni su dobitnici nagrada Zlatni toranj.

Nagade će biti dodeljene za najbolji film, Palićki toranj za najbolju režiju, specijalnog priznanja žirija Glavnog takmičarskog programa, nagrade za najbolji film u selekciji Paralele i Sudari, specijalnog priznanja žirija kritike i nagrade žirija FIPRESCI.

Međunarodni žiri 28. Festivala evropskog filma Palić 2021, je za najbolji film Glavnog takmičarskog programa festivala odabrao ostvarenje „Najgora osoba na svetu“ reditelja Joakima Trira.

Žiri u sastavu: filmski kritičar Klaus Eder (Nemačka), glumica Minja Peković (Srbija), filmski reditelj Jovan Arsenić (Nemačka), filmski reditelj Kristos Nikou (Grčka) i filmska rediteljka Daria Oniščenko (Ukrajina), nagradu Zlatni toranj dodeljuje „za majstorstvo korišćenja svih elemenata kinematografije u dubinskom istraživanju psihologije ljudskih odnosa u savremenom društvu“.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Massage House baner

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu