Connect with us

Kultura

„Šta nas je snašlo?“ – Srđan Olman u Festu

Foto: Promo

Stand Up komičar Srđan Olman nastupiće sa svojom novom predstavom „Šta nas je snašlo?“ u sredu, 23.juna u 20 sati u zemunskom klubu Fest.

Treći show Srđana Olmana „Šta nas je snašlo?“ posvećen je životu tokom epidemije korona virusom.

Zašto slepi miševi, otkud epidemiolozi, čime da se bodemo i zašto je opasno ostati sam sa sobom danima, samo neke od tema o kojima Olman priča u svom nastupu.

Dobrodošli na kolektivnu psiho terapiju! Ulaz je 500 dinara.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

43. Internacionalni simpozijum Terra 2024 – Konkurs za umetnike

Centar za likovnu i primenjenu umetnost Terra objavio je 29. septembra 2023. godine poziv za podnošenje prijava za učešće na 43. Internacionalnom simpozijumu skulpture u terakoti Terra koji će se održati od 1. jula do 31. jula 2024. godine.

Internacionalni simpozijum skulpture u terakoti Terra (u daljem tekstu: Simpozijum Terra) u Kikindi obuhvata koncepciju i izvođenje umetničkog dela od terakote, koje će biti trajno postavljeno u parku skulptura Terra.

Umetnička dela kolekcije Terra su isključivo iz oblasti savremene umetnosti i mogu uključivati: vajarska dela, prostorne instalacije ili druga umetnička dela nastala od gline. Stoga se pozivaju podnosioci prijava da dostave pismene predloge za učešće na 43. sazivu.

Više informacija na (srpski) : https://terra.rs/symposium-open-call/

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu