Connect with us

Razne vesti

Srpske teniserke osvojile prvi WTA turnir u Beogradu

Foto: Pixabay

Srpske teniserke Nina Stojanović i Aleksandra Krunić osvojile su danas titulu na prvom WTA turniru u Beogradu u konkurenciji dublova.

U finalu savladali su belgijski dubl Grit Minen i Alison van Ejtvank posle dva seta, 6:0, 6:2.

Srpski dubl je do titule došao posle samo 63. minuta igre.

Prvi set je trajao svega 25. minuta i u njemu su srpske teniserke napravile tri brejka, a protivnicama nisu dozvolile ni jednu brejk šansu. Drugi set je okončan posle dva brejka i 38. minuta igre.

 

 

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Razne vesti

Objavljene nominacije za nagrade na konkursu MVA 22.23.

Foto: Promo

Regionalni TV festival MVA 22.23 Muzzik Video Awards objavio je nominovane muzičke video spotove u 17 kategorija.

Glasanje je otvoreno do 17.01.2024. i odvija se preko aplikacije Muzzik FM i sajta https://mva22-23.muzzik.tv (svi korisnici registrovani preko aplikacije moći će da glasaju na sajtu)

Još jedna izuzetno plodna video sezona je iza nas. Mnogi nekada novi izvodjači i laureati Muzzik Video Awardsa su postali mainstream, ali su nastavili da i dalje kreiraju sjajne video singlove.

Muzički umetnici i dalje imaju fantastičnu podršku od strane kolega iz filmske i kreativne industrije. Lestvica je svake godine sve više podignuta i na idejno-kreativnom i na produkciono-tehnološkom nivou. Ostaje nada da će i producenti i distributeri dugačkih filmskih i TV formi prepoznati superiornu demostraciju talenta, studenta i mladih autora u radovima koje pratimo na ovom festivalu.

Selekcioni žiri MVA 22.23 je pregledao više od 1.000 video radova iz Makedonije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, BiH i Bugarske i nominovao deset ostvarenja po svakoj kategoriji.

Sledi vrhunska zabava za vas i veliko uživanje u muzici i video atrakcijama za sve one koji budu gledali i glasali za najbolje u selekciji MVA 22.23.

Dakle konačni izbor je vaš!

Glasanje je otvoreno do 17.01.2024. i odvija se preko aplikacije Muzzik FM i sajta https://mva22-23.muzzik.tv (svi korisnici registrovani preko aplikacije moći će da glasaju na sajtu)

Svečanu dodelu nagrada će, ekskluzivno moći da prate korisnici aplikacije, a snimak dodele i gledaoci partnerskih nacionalnih televizija.

Radovi su selektovani u kategorijama:

 1. NOVI IZVOĐAČI
 2. EDM
 3. FUSION
 4. GLAVNA ULOGA
 5. HIP HOP
 6. INDIE
 7. KAMERA
 8. KONCEPT I ART DIREKCIJA
 9. KOREOGRAFIJA
 10. MONTAŽA I POSTPRODUKCIJA I FX
 11. VIDEO SA PORUKOM
 12. ANIMIRANI VIDEO
 13. POP
 14. R&B
 15. REŽIJA
 16. ROCK
 17. NAJBOLJI VIDEO

Glasovima gledalaca i korisnika portala i aplikacija MUZZIK, će se za „esnafske“ nagrade (režija, kamera, montaža & fx i art direkcija) priključiti i glasovi profesionalca iz kreativne industrije.

Nove aplikacije MUZZIK FM vam omogućuju da preko njih glasate, ali i da pratite specijalni TV program MVA 22.23, posvećen ovoj manifestaciji, kao i da pogledate nominovane, ali i druge radove omiljenih umetnika.

Skinite besplatnu aplikaciju MUZZIK FM, registrujte se i uživajte na vašim mobilnim telefonima i Android smart TV i Box-ovima. Registrovani korisnici moći će da glasaju i preko sajta.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu