Povežite se sa nama

Filmovi

Skarlet Johanson u novom filmu „Crna udovica“

Objavljeno

on

Crna udovica / Foto: Promo

Prvi film u četvrtoj fazi Marvelovog univerzuma „Crna udovica“, na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se od 8. jula.

Nataša Romanova čiji je alter ego Crna udovica u prvom samostalnom filmu koji prati ovu heroinu, nakon uloga u Marvelovom serijalu „Osvetnici“ (Avengers), suočava se sa mračnim silama prošlosti koje se trude da je sruše. Nataša se vraća korenima i pokušava da pronađe snagu da se tim silama suprotstavi.

Crna udovica / Foto: Promo

Skarlet Johanson koja je 2010. godine prvi put ušla u lik Nataše Romanove u Marvelovom filmu „Ajronmen 2“, ističe da je deceniju provela u koži Crne udovice i takođe kaže: „Nataša Romanova je napokon spremna da sama ispriča svoju priču. Crna udovica je različita od svih filmova iz sveta Marvela, jer su osećanja stvarna, scene borbe su prave, a rediteljka od vas traži brutalnu, neugodnu istinu u svakoj sceni“.

Debitantsko pojavljivanje u svetu Marvelove magije, u filmu „Crna udovica“ ima glumica Florens Pju (Florence Pugh) koja tuači lik ubojite i beskompromisne Jelene, sestre Nataše Romanove.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Zlatni toranj filmu „Najgora osoba na svetu“

Objavljeno

on

Najgora osoba na svetu / Foto: Promo

Na završnoj konferenciji za medije 28. Festivala evropskog filma Palić proglašeni su dobitnici nagrada Zlatni toranj.

Nagade će biti dodeljene za najbolji film, Palićki toranj za najbolju režiju, specijalnog priznanja žirija Glavnog takmičarskog programa, nagrade za najbolji film u selekciji Paralele i Sudari, specijalnog priznanja žirija kritike i nagrade žirija FIPRESCI.

Međunarodni žiri 28. Festivala evropskog filma Palić 2021, je za najbolji film Glavnog takmičarskog programa festivala odabrao ostvarenje „Najgora osoba na svetu“ reditelja Joakima Trira.

Žiri u sastavu: filmski kritičar Klaus Eder (Nemačka), glumica Minja Peković (Srbija), filmski reditelj Jovan Arsenić (Nemačka), filmski reditelj Kristos Nikou (Grčka) i filmska rediteljka Daria Oniščenko (Ukrajina), nagradu Zlatni toranj dodeljuje „za majstorstvo korišćenja svih elemenata kinematografije u dubinskom istraživanju psihologije ljudskih odnosa u savremenom društvu“.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Amazonija

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu