Connect with us

Kultura

Six Pack posle više od godinu dana u Beogradu!

Foto: Bojan Antunović

Regionalni šampioni kalifornijskog pank roka, Six Pack iz Smederevske Palanke, nastupiće u klubu  Fest  u Zemunu subotu, 24. decembra od 22 sata.

Six Pack nisu svirali u Beogradu više od godinu dana i uskoro dolaze, kažu, u boljoj formi nego ikad! „Fabrička greška“, „Crveni makovi“, „Nekako najviše me boliš ti“, „Delfinov let“… samo su neke od pesama koje ćemo čuti za dva sata svirke, a na spisku je, pored retrospektive cele diskografije benda, i novi singl.

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest po ceni od 800 dinara. Na veče koncerta ulaznice će koštati 1000 dinara.

 

lj.z.

 

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu