Connect with us

Hronika

Silovao maloletnu ćerku bivše supruge – osuđen na 8 godina zatvora

Foto: Pexels

Muškarac iz Smedereva koji se tereti da je ćerku (14) svoje bivše supruge silovao tri puta iste noći, držeći joj nož na vratu, osuđen je na osam godina zatvora pred Višim sudom u Smederevu.

Smederevac (38) proglašen je krivim zbog produženog krivičnog dela silovanja. Za to delo, propisana je kazna od pet do petnaest godina zatvora. Kaznu od osam godina, sud je odredio jer je muškarac u noći između 30. i 31. decembra protekle godine u napuštenoj kući u okolini Osipaonice kod Smedereva obkljubio maloletnu ćerku svoje bivše nevenčane supruge i to čak tri puta iste noći.

Kako nezvanično saznajemo, tokom suđenja koje je bilo zatvoreno za javnost, napasnik se kobne noći sa maloletnom pastorkom vraćao iz Požarevca gde je po sopstvenoj želji odveo u posetu svojoj nevenčanoj supruzi odnosno njenoj majci, koja ga je nešto ranije napustila.

U povratku za Smederevo, deo puta koji su išli pešice, osuđeni je iskoristio priliku i devojčicu odveo u jednu napuštenu kuću. Oduzeo joj je telefon preteći da nikome ništa ne priča u suprotnoom će je ubiti. Prestravljena devojčica je plakala i molila napasnika da je pusti, međutim on joj je sve vreme držao nož na vratu.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu