Connect with us

Crna Gora

Saopštenje za javnost OO SNP Tuzi

Večeras je u Tuzima održana izborna konferencija OO SNP Tuzi. Izabran je novi opštinski odbor koji broji 19 članova. Za predsjednika OO SNP Tuzi izabran je Željko Milić.
Predsjednik SNP CG Vladimir Joković je kazao da je ovo „ono za šta se SNP borio i bori: da Kolja, Željko i Semir mogu zajedno živjeti i sarađivati.
SNP nikad nikog nije izdao, ali uvijek ćemo biti protiv onih koji se zalažu za nacionalizam i ostale propale ideologije. Uvijek ćemo forsirati suživot svih nacija u Crnoj Gori.
Mi ne želimo fotelje, već da se pitamo onoliko koliko smo povjerenja dobili. Da je pravde, tri puta bismo više trebali da se pitamo nego što je sada slučaj.
Već danas smo na meti pojedinih subjekata zbog saopštenja da podržavamo stavove URE i DF-a. Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije. Ostaćemo dostojanstveni kao što smo i do sada bili.
Želimo mandat i u Tuzima jer to zaslužujemo.
Ne želimo revanšizam, niti da bilo koga progonimo. Sudiće se kriminalcima, ma odakle dolazili.
Ključno je da se držimo zajedno i da vjerujemo jedni drugima. Nema poštovanije partije u Crnoj Gori od SNP-a. Na ponos je SNP-a i Tuzi što imamo članove kakve nema nijedna druga.
Dragi Tuzani, ostanite ono što jeste i kakvi jeste, i da idemo putem koji nam se otvara i koji ima podršku međunarodne zajednice.“
Kolja Ljuljđuraj, predsjednik OO SNP Tuzi, predstavio je izvještaj o radu OO SNP Tuzi između dvije izborne konferencije.
Željko Milić, novoizabrani predsjednik OO SNP Tuzi, zahvalio je Kolji Ljuljđuraju na predanom i ozbiljnom radu i svima koji su mu dali povjerenje. Istakao je da će učiniti sve da povrate parlementarni status u Tuzima, te da SNP to zaslužuje. Dao je riječ da će se truditi da budemo sve bolji i jači i da vratimo staru snagu SNP-a u Tuzima.

Crna Gora

Jaz svrstan među top 10 plaža u Evropi

Printskrin YT

Plaža Jaz u Budvi je, prema ocjeni popularnog britanskog portala Beachatlas, jedna od top deset plaža za zabavu u Evropi, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Iz NTO su kazali da se u članku naslovljenom sa Top 10 Party Beaches in Europe, popularna plaža na budvanskoj rivijeri našla, rame uz rame, sa najpopularnijim plažama Španije, Kipra, Grčke, Hrvatske i Bugarske.

Tekst privlači pažnju atraktivnim fotografijama plaža uz kratke opise i objašnjenja kako doći do njih. Navodi se i da su evropske plaže oduvijek bile odlična mjesta za odmor i zabavu.

Plaža Jaz je duga šljunkovita plaža koja se nalazi nekoliko kilometara od Budve. Nudi veličanstven pogled, čistu plavu vodu i prekrivena je ležaljkama, suncobranima i barovima na plaži. Tu su i svlačionice, tuševi, toaleti i parking, ili baš sve što vam je potrebno za odličan dan na plaži – piše u članku.

To sve, kako je navedeno, čini Jaz jednom od najpopularnijih plaža budvanske rivijere, te domaćinom brojnih koncerata i dešavanja posljednjih godina.

Predstavnik portala Beachtatlas, Davor Pavić, kazao je da je u pitanju specijalizovan portal posvećen plažama.

– Istražili smo svjetske obale kako bi na jednom mjestu skupili najbolje plaže svijeta. Između ostalog, pitali smo se koje su to najbolje party plaže u Evropi, napravili istraživanje i sastavili listu, na kojoj je Jaz na sedmom mjestu – saopštio je Pavić.

Na prvom mjestu je Playa d’en Bossa na Ibici, na drugom atraktivna plaža Zrće na hrvatskoj obali, a tu su i plaže Paradise i Paraga na Mikonosu, neobična plaža Nissi smještena u blizini kiparskog ljetovališta Aja Napa, kao i Centralna plaža u Bugarskoj, koja predstavlja oličenje noćnog života i nezaboravnih žurki.

Continue Reading

Sponzorisano