Povežite se sa nama

Književnost

Sajam knjiga u knjižari „Akademija“ do 31. oktobra

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

U knjižari „Akademija“ u Beogradu u toku je do 31. oktobra „Sajam knjiga“ na kome se može naći preko 25.000 publikacija, više od 60 izdavača.

U suterenu, prizemlju i galeriji knjižare u Knez Mihailovoj ulici mogu se „po povoljnim cenama“ naći publikacije domaćih i stranih autora i izdavača, knjige na stranom jeziku, časopisi, gift asortiman i drugo.

– Ovo je i idealna prilika da ljubitelji beletristike na engleskom jeziku, po izuzetno povoljnim cenama, dopune svoje zbirke knjigama kuća kao što su Pengvin, Makmilan, Vintidž i Vordsvort – navodi se u saopštenju.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

Dodeljene nagrade pobednicima Letnjeg čitalačkog maratona

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Svečana dodela nagrada pobednicima Letnjeg čitalačkog maratona za decu uzrasta od 11 do 14 godina u organizaciji Izdavačke kuće Klet upriličena je u Dečjem kulturnom centru Beograda.

Direktorka Izdavačke kuće Klet Gordana Knežević Orlić rekla je za Tanjug da je glavna inspiracija za pokretanje nagradnog konkursa Letnjeg čitalačkog maratona bila komunikacija sa mladim čitaocima.

Ono što je važno kod Čitalačkog maratona već petu godinu zaredom je naša želja da komuniciramo sa čitaocem. Zbog toga su deo Maratona i Čitalački klubovi. Imamo Čitalačke klubove u preko 600 škola širom Srbije i u njima oko 9000 članova – izjavila je Gordana Knežević Orlić.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Massage House baner

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu