Povežite se sa nama

Kultura

Rokerijada u Petrovcu na Mlavi otvorila konkurs za mlade bendove

Objavljeno

on

Foto: Promo

Peta Rokerijada u Petrovcu na Mlavi ove godine će biti održana od 26. do 28. avgusta, a do 10.jula traje konkurs za mlade bendove koji žele da nastupe na ovom festivalu.

Muzički program Rokerijade počinje u četvrtak, 26. avgusta, na letnjoj bini petrovačkog Kulturno-prosvetnog centra, koncertom dobrodošlice za takmičare i jam session u izvođenju članova revijalnih i takmičarskih bendova. Biće to prilika da bendovi pokažu ko šta može i ume, uživaju u svom ritmu i naprave najbolju svirku. U petak, 27. avgusta počinje ono zbog čega se godinama unazad prijavljuju kvalitetni autorski sastavi – finalno takmičenje šest mladih bendova iz Srbije.  Posle toga sledi revijalni nastup prošlogodisnjeg pobednika, benda Sanitarium iz Beograd na gradskom trgu. U subotu, 28.avgusta u večernjim časovima takođe na gradskom trgu imaćete priliku da uživate u svirkama revijalnih bendova.

Pozivamo autorske bendove da svoje prijave šalju do 10. jula, a detaljnije informacije o uslovima konkursa možete pogledati ovde.

Selekciju pet bendova koji će nastupiti u finalu odabraće stručni žiri, dok će jednog finalistu izabrati publika online glasanjem. Vredne nagrade čekaju najistaknutije pojedince, kao i bend koji bude imao najuspešniji nastup.

Kao projekat od javnog interesa, Rokerijada je podržana od Opštine Petrovac na Mlavi i mnogih lokalnih donatora.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Žene koje pričaju – Stand Up u Kuglašu

Objavljeno

on

Foto: Promo

Stand Up Comedy Show „Žene koje Pričaju“ u kojem učestvuju Ana Zlatanović i Jelena Mandarić  prvi put će biti izveden u Kuglašu u sredu, 23.juna od 20 sati!

,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju.

Treća članica ove sjajne ekipe, Jagoda Jovanović je opravdano odsutna ovog puta, ali Ana Zlatanović i Jelena Mandarić obećavaju interesantno veče u Kuglašu…

Ana Zlatanović je rođena i živi već 33 uzastopne godine. Odrasla je u Obrenovcu, gradu koji je Bog pogledao i rekao – umočiću. U životu je bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos. A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete na našem sledećem nastupu.

Jelena Mandarić je iz Alibunara, ali je pre nekoliko godina rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.

Ulaz na stand up „Žene koje pričaju“ je 300 dinara.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu