Povežite se sa nama

Kultura

Revija održive mode 29. novembra u Skupštini grada Beograda

Objavljeno

on

Foto: Promo

Prva revija održive mode Verice Rakočević, Tamare Jarić i Igora Todorovića biće održana 29. novembra u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Modni kreatori Rakočević, Jarić i Todorović će ovom prilikom prikazati svoje mini kolekcije i po završetku revija će se obratiti publici i pojasniti svoje viđenje održive mode.

Održiva moda je doživela ogromnu ekspanziju u celom svetu, pogotovu sa pandemijom virusa i postala je ne samo apsolutni trend, već i imperativ.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Decembarski „Porodični vikend“ u Kombank Dvorani

Objavljeno

on

Foto: Promo

Decembarski „Porodični vikend“ u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 4. i 5. decembra, a mališani će sa svojim drugarima i roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma.

Na velikom platnu publiku očekuje magična avantura „Enkanto: Magični svet“ ništa manje čudesne animacije za decu „Fabrika snova“ i „Moje slatko čudovište“, ali i neponovljivi „Nepopravljivi Ron“ i „Porodica Adams“ za one koji su propustili da odgledaju ova dva ostvarenja koja već mesecima krase platno bioskopa.

Istovremeno, svi posetioci imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon  dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice. Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • lager

Sponzorisano

  • Amazonija

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu