Connect with us

Hronika

Rasvetljeno više krivičnih dela u Kragujevcu

Foto: Pixabay

Intenzivnim radom policije u Kragujevcu rasvetljeno je više krivičnih dela i uhapšenje su tri muškarca iz Smederevske Palanke.

Osumnjičeni četrdesetjednogodišnji, dvadesetdvogodišnji i dvadesetjednogodišnji muškarci iz Smederevske Palanke, terete se da su tokom proteklih par meseci obili više prodavnica i kuća na područku Kragujevca i Topole, iz kojih su ukrali novac, cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića, dečje bicikle, dečji kvad i drugu robu.

Pretresom iznajmljene kuće koju koriste osumnjičeni na području Smederevske Palanke, policija je pronašla veći deo ukradenih predmeta kao i podesni alat koji su koristili prilikom izvršenja krivičnih dela.

Osumnjičeni se terete za više teških krađa i dve krađe i protiv njih će biti podnete krivične prijave.

Po nalogu tužilaštva osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz  krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

PAS IZUJEDAO DEČAKA (10) U ČAČKU

Pixabay

Na Gradskom bedemu u Čačku, u blizini Muzičke škole došlo je do incidenta kada je, prema rečima očevidaca, pas ujeo desetogodišnjeg dečaka.

– Sve se vrlo brzo odigralo, pas je odjednom prišao dečaku i ujeo ga za nogu. Prolaznici koji su se našli u blizini pozvali su Komunalnu policiju. Dečak je, koliko smo mogli da vidimo, zadobio lakše telesne povrede – kaže jedan od očevidaca.

On dodaje da su konkretno psi lutalice velika opasnost, a da se neretko kreću u čoporu i tako ulivaju strah građanima koji se šetaju Gradskim bedemom, koji važi za najlepši deo grada.

Tokom prethodnih godina dešavalo se da psi lutalice poprilično „izujedaju“ i budžet Čačka jer su velika novčana sredstva uplaćivana na ime odštete zbog napada kako na građane, tako i na domaće životinje.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu