Connect with us

Kultura

Radiohead objavili spot za“Follow Me Around”

Grupa Radiohead objavila je juče novi, filmski video spot za pesmu “Follow Me Around”, veliki hit ovog benda.

Naime, bend će 6. novembra za diskografsku kuću Xl objaviti reizdanje kultnih albuma “Kid A/Amnesiac” kao jedno izdanje i to pod nazivom “Kid A Mnesia”. U video spotu vidimo glumca Gaja Pirsa kako beži u panici dok ga snima kamera.

Osim ove pesme, novi video spot dobiće i pesma “If You Say the Word”.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Sećanje na Milenu i Branka Šotru u Galeriji `73

Foto: Pixabay

Slike i grafike renomiranih umetnika Milene i Branka Šotre, prvi će se put naći na zajedničkoj izložbi „Umetnička zlata brata i sestre“.

Izložba je otvorena u Galeriji `73.

Reč je o delima iz zbirke Muzeja Hercegovine , koja su se na ovoj postavci našla po izboru Đorđa Kadijevića, istoričara umetnosti. Saradnja sa muzejem u Trebinju, realizuje se u okviru manifestacije „Dani evropske baštine“.

Opusi Branka i Milene Šotra, pokazuju širinu njihovih umertničkih interesovanja, od grafike, drvorezbarstva, slikarstva, crtanja, dizajna, izrade plakata i reklama…

Oboje umetnika, posebno Branko Šotra, ostvarili su zapažene karijere i o njihovom radu pisano je dosta, ali izuzev retrospektivnih izložbi povodom jubileja, do sada nije priređena ni jedna njihova zajednička izložba. Postavka će trajati do 3. oktobra.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu