Connect with us

Hronika

Pucnjava u Beogradu – policija traga za napadačem

Foto: Unsplash

Beogradska policija traga za napadačem koji je noćas sat vremena nakon ponoći u stomak ranio Nikolu R. (29).

Prema informacijama pucnjave se dogodila u ulici vojvode Vlahovića 35 g.

Na Nikolu je maskirani napadač ispalio nekoliko metaka iz pištolja, te je zadobio povrede ekstremiteta i stomaka, a policija skida snimke sa okolnih kamera.

– Ranjeni Nikola poznat je policiji po nasilničkom ponašanju, prodaji narkotika i ugrožavanju sigurnosti. On je upucan u stomak, a kada se oporavi policija će obaviti razgovor sa njim – kaže naš sagovornik Telegrafa.

Istraga je u toku.

Kriminalistička policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intezivno radi na rasvetljavanju dogadjaja, identifikaciji i hapšenju napadača.

(telegraf.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu