Connect with us

Hronika

Pronađeno telo Mateja Periša? Isplivalo kod Ade Huje, čeka se obdukcija

Foto: Printscreen Instagram / 192_rs

U Dunavu kod Ade Huje, pronađeno je telo mlađeg muškarca, a na osnovu upoređivanja fotografija pronađenog tela i Mateja Periša, pretpostavlja se da je rečo nestalom Splićaninu.

Kako nezvanično saznajemo, garderoba koja se nalazi na telu odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka upravo nosio Matej Periš.

Jutros, oko 9 i 30 časova, mornari su pronašli telo mlađeg muškarca. Prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac je na sebi imao farberke, jednu belu patiku i majicu sa aplikacijom, što se poklapa upravo sa garderobom koju je nosio Splićanin Matej Periš u noći nestanka.

Pripadnici policije izvukli su telo a na terenu se nalaze i forenzičari.

Nakon obdukcije će biti poznat identitet muške osobe koja je nađena u vodi.

(I.T.)

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Hronika

Dani žalosti u Čačku – četvorica mladića izgubila život u saobraćajnoj nezgodi

Foto: Printscreen

Grad Čačak proglasio je ponedeljak i utorak 27. i 28. jun 2022. godine Danima žalosti, zbog tragedije u kojoj su život izgubila četvorica mladića iz Čačka.

Podsetimo, do teške saobraćajne nezgode na putu Čačak – Gojna Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za volanom automobila „suzuki grand vitara“ izgubio kontrolu i sa mosta sleteo u korito reke Kamenice.

Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine nastradala su na licu mesta, a vatrogasci pokušavaju da izvuku njihova tela iz provalije.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu