Connect with us

Kultura

Promocija albuma „Flying in the Dream“ Đorđa Ilijina

Foto: Promo

Promocija albuma „Flying in the Dream“ Đorđa Ilijina biće održana u četvrtak, 30. marta u 17 sati u Multimedia Music Records Store (Sremska 2).

Đorđe Ilijin (psd.George Ilijin) je internacionalno poznat kompozitor, multi-instrumentalista, studijski muzičar, producent i tonski snimatelj, poreklom iz Srbije.  Bio je deo beogradskog progresivnog rok benda TAKO, i studija Akvarijus.

U saradnji sa diskografskom kućom Multimedia Music, Đorđe Ilijin predstavlja svoj dugi solo album „Flying in the Dream“ koji je kompilacija njegovih kompozicija za filmove, pozorište i balete, nastalih tokom boravka u Njujorku.

Na promociji će, pored autora, govoriti muzički novinar i rok kritičar Branimir Bane Lokner, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović i direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović.

Album će na promociji biti dostupan po promotivnoj ceni.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu