Connect with us

Kultura

Promocija albuma „Flying in the Dream“ Đorđa Ilijina

Foto: Promo

Promocija albuma „Flying in the Dream“ Đorđa Ilijina biće održana u četvrtak, 30. marta u 17 sati u Multimedia Music Records Store (Sremska 2).

Đorđe Ilijin (psd.George Ilijin) je internacionalno poznat kompozitor, multi-instrumentalista, studijski muzičar, producent i tonski snimatelj, poreklom iz Srbije.  Bio je deo beogradskog progresivnog rok benda TAKO, i studija Akvarijus.

U saradnji sa diskografskom kućom Multimedia Music, Đorđe Ilijin predstavlja svoj dugi solo album „Flying in the Dream“ koji je kompilacija njegovih kompozicija za filmove, pozorište i balete, nastalih tokom boravka u Njujorku.

Na promociji će, pored autora, govoriti muzički novinar i rok kritičar Branimir Bane Lokner, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović i direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović.

Album će na promociji biti dostupan po promotivnoj ceni.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Dodeljene Evropske filmske nagrade

Foto: Pixabay

U Berlinu su dodeljene 36. Evropske filmske nagrade, a titulu najboljeg evropskog filma za 2023. godinu ponelo je ostvarenje „Anatomija pada“ Žistin Trije.

Ova francuska rediteljka dobila je i nagradu za najbolju režiju.

Zajedno sa francuskim rediteljom Arturom Ararijem, Trije je osvojila i nagradu za najbolji scenario za film „Anatomija pada“, koji je i ovogodišnji dobitnik „Zlatne palme“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu