Connect with us

Kultura

Promocija albuma „9“ grupe SIVI

Foto: Promo

Promocija albuma „9“ grupe SIVI  biće održana u utorak, 18. aprila u 18 sati u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će govoriti direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, frontmen benda Sivi Dejan Mrkalj i pisac i kritičar Ivan Ivačković.

Album “9” drugi je studijski album grupe Sivi i najavljen je 2021. godine video singlom za pesmu „Iznad promene“. U tom periodu Sivi snimaju još tri pesme u studiju „308” u Zemunu.  Rade Bogdanović (The Blak)  finalizira miks za poslednje tri pesme na albumu u svom „Dreatime Sounds” u Sidneju.

Nakon objavljivanja digitalnog izdanja albuma koji je dostupan na svim relevantnim muzičkim platformama, usledio je drugi video singl za pesmu „Bledim“ koja simbolično zaokružuje jedan period rada Sivih.

Poetika tonova i numerološka simbolika je konačno materijalizovana u obliku CD izdanja, albumom „9“ u izdanju diskografske kuće Multimedia Music. Sivi nastavljaju gde su stali pre devet godina kad je izašao prvi album “7”.

„Pripremili smo i novi video singl ’Volim tvoj svet’“ kaže Dejan Mrkalj, autor i frontmen benda i nastavlja: „Spot je urađen u crno-beloj tehnici kao i komletan dizajn i omot albuma. Maska mačke u novom spotu simbolizuje jedan od devet  života kroz koje je kao autor prolazio stvarajući ovaj album. Da bi ste opstali na domaćoj muzičkoj sceni  potrebno je mnogo snage i upornosti koja dolazi iz čiste ljubavi prema muzici a izaći iz anonimnosti i doći do šire publike za jednog umetnika je posebna priča“

CD „9“ moći će na promociji da se kupi po promotivnoj ceni.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Gubitnik“ večeras u Solunu

Foto: Pixabay

Predstava „Gubitnik“ rediteljke Nataše Radulović biće izvedena danas na 58. Dimitria festivalu u Solunu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Spoj male tragedije Aleksandra Sergejeviča Puškina o Mocartu i Salijeriju i romana Tomasa Bernharda o muzici, genijalnosti, zavisti, teroru uspeha i lakoći neuspeha premijerno je izveden na sceni Studio JDP 27. maja.

U predstavi igraju Joakim Tasić, Lenka Petrović, Stojša Oljačić i Teodor Vinčić, a prevodioci su Zlatko Krasni i Ivan S. Šajković, saopštio je JDP.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu