Connect with us

Kultura

Prijave za BARF11 traju još nedelju dana!

Foto: Promo

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator jedanaestog izdanja Beogradskog autorskog rok festivala – BARF11, podseća izvođače da je ostalo još nedelju dana za prijave na festival!

Konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala traje do 5. decembra 2022. godine.

Već imamo dosta prijavljenih. Ima sjajnih bendova, neće biti lako izabrati finaliste“ kažu iz URMUS-a i dodaju: „To nam je i znak da bendovi prepoznaju značaj našeg festivala i da poštuju naš trud da svake godine obezbedimo dobre uslove za nastup ali i vredne nagrade

Svi bendovi/autori se na BARF11 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.

Prijavljivanje na festival se vrši preko internet sajta Udruženja rok muzičara Srbije – urmus.rs.

Nakon isteka roka za prijave, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala.

Finale festivala biće održano 25. decembra u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, kada će finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju uživo prezentuju svoje pesme.

Više informacija o uslovima učešća, nagradama kao i formular za prijavu pronađite na urmus.rs.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Otvorena izložba „Kolaži“ Momčila Mome Antonovića

Foto: Pixabay

Izložba „Kolaži“ umetnika Momčila Mome Antonovića otvorena je u Galeriji „Haos“ u Beogradu i trajaće do 19. oktobra.

Urednica programa te beogradske galerije Borka Božović otkrila je da se kolaži preminulog slikara Mome Antonovića premijerno predstavljaju domaćoj publici, da je reč o zanimljivim delima stvaranim u ciklusima, kao i da su kolaži na novoj izložbi bili naknadno dorađivani crtežima.

Božović je na otvaranju pročitala komentar istoričara umetnosti Nikole Šuice koji je istakao da su Antonovićevi kolaži likovno delo „kao razlomljena slika sveta, kao delići približenih predmeta, igra posebne civilizacijske vrste“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu