Povežite se sa nama

Beograd

Preko 100 hiljada vakcinisanih Beograđana trećom dozom

Objavljeno

on

Prema zvaničnim podacima Gradskog zavoda za statistiku u Beogradu je, zaključno sa jučerašnjim danom, trećom dozom vakcinisano 97.252 lica

Sa današnjim danom broj vakcinisanih građana trećom dozom u Beogradu preći će 100.000, saopštio je danas Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prema zvaničnim podacima Gradskog zavoda za statistiku u Beogradu je, zaključno sa jučerašnjim danom, trećom dozom vakcinisano 97.252 lica što iznosi 7.02 odsto punoletnog stanovništva, napisao je Vesić na Fejsbuku.

– Prvom dozom vakcinisano je 791.147 lica što iznosi 57.03 odsto punoletnog stanivništva. Drugom dozom vakcinisano je 763.215 lica odnosno 55.06 odsto. Do juče je u Beogradu na vakcinaciju utrošeno ukupno 1.651.614 doza vakcina. Beograd pobeđuje – napisao je Vesić.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Beograd

Beograd: Vozio automobil sa 2,44 promila alkohola u krvi

Objavljeno

on

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu noćas oko 00.50 časova na Ibarskom putu kod Petlovog brda zaustavili su i isključili iz saobraćaja 28.godišnjeg vozača automobila marke „fijat punto“, koji je upravljao vozilom sa 2,44 promila alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava, saopstio je MUP.

Pripadnici MUP-a su noćas oko ponoći zaustavili mladića u alkoholisanom stanju koji je upravljao vozilom sa 2,44 promila alkohola.

 

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu