Connect with us

Književnost

Predstavljanje knjige „Veseli brod“ Slobodana Stanišića

Foto: Promo

Vulkan izdavaštvo poziva čitaoce na predstavljanje knjige „Veseli brod“ jednog od najnagrađivanijih savremenih pisaca za decu Slobodana Stanišića.

Promocija će biti održana u knjižari Vulkan u Sremskoj 2 u utorak, 19. septembra, s početkom u 12 sati.

Veseli brod je vedra, razigrana i razmaštana knjiga za uživanje, lepotu i osmehe i prikazuje omiljenog dečjeg autora u sasvim novoj dimenziji.

Jedra piščevog broda nosi vetar radosti, a pesme i priče protkane su humorom. Čitalac je čas vešto uvučen u veselu priču, čas leti vedrinom pesme, dok se već sledećeg trenutka sve malo uozbilji i podstiče na razmišljanje.

Knjiga privlači pažnju kako osobenom sadržinom tako i neobičnom formom: pesme su debele, tanke, stepenaste, vijugave, stihovi imaju dva kraja, krilati su i izlomljeni, a priče pisane u duhu naših znamenitih stvaralaca za decu.

Slobodan Stanišić, pisac neiscrpne energije, jedan je od najistaknutijih autora za decu i mlade na ovim prostorima. Poznat je kao pesnik, prozaista i ilustrator. Njegov opus obuhvata više od trideset romana, pedesetak zbirki pesama, knjige priča i antologije. Vulkan izdavaštvo je objavilo više od dvadeset naslova ovog autora.

Novu knjigu Slobodana Stanišića „Veseli brod“ možete potražiti na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

„Za zdrave zube bez muke – četkicu u ruke!“ u Vulkančiću

Foto: Promo

Vulkančić je objavio sjajnu i drugačiju knjigu, koja ukazuje na važnost brige o zubima kod dece. Za zdrave zube bez muke – četkicu u ruke! edukovaće decu o pravilnom održavanju oralne higijene i njenoj važnosti, kroz deci bliske likove i humoristične događaje.

Takođe će im pomoći da prevaziđu često unapred izgrađeni strah od odlaska kod zubara, pomoću živahno oslikanog lika tetke Milice, stomatologa. Stoga ih na kraju knjige čeka diploma za hrabrost kod zubara!

Pronaći ćete i poster, sa jasno ilustrovanim i opisanim koracima za pravilno i temeljno pranje zuba, koje će deci pomoći da steknu i razviju zdravu rutinu.

Uz knjigu dolazi i Te-Pe četkica za zube za decu, prilagođena uzrastu 3+. Te-Pe četkice su nastale u saradnji sa stomatološkim stručnjacima. Već decenijama unazad ova firma pruža niz proizvoda za interdentalnu higijenu i vodi računa o preventivnoj stomatološkoj zaštiti.

Slikovnicu za decu uzrasta od tri do pet godina Za zdrave zube bez muke – četkicu u ruke! potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu