Connect with us

Kultura

Predstava Edip u produciji JDP-a u Zagrebu

Foto: Pixabay

Predstava „Edip“ u režiji Vita Taufera u produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta, 1. i 2. juna gostuje na sceni ZKM-a u Zagrebu, a karte za oba izvođenja rasprodate su još prošle nedelje.

U Sofoklovoj tragediji o Edipu igraju Milan Marić, Nataša Ninković, Srđan Timarov, Bojan Dimitrijević, Aleksandar Đurica, Miloš Samolov, Nebojša Ljubičić, Zoran Cvijanović, Joakim Tasić, Milan Bobić, Luka Antonijević, Luka Sević i Veljko Stevanović. Muzičari su Marko Radojević (pevač), Darko Golić (kontrabas) i Luka Lopičić (harmonika).

Tekst su adaptirali Vesna Radovanović i Marko Manojlović, scenograf je Lazar Bodroža, kostimograf Marija Marković Milojev, a autori muzike su Robert Pešut – Magnifico i Aleksander Pešut – Schatz.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu