Povežite se sa nama

Filmovi

Poznat reditelj novog „Star Trek“ filma

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Paramount Pictures i Bad Robot Productions saopštili su da su kao reditelja za novi fim franšize “Star Trek” odabrali Meta Šekmena.

Met Šekmen je režirao osam epizoda trenutne jedne od najpopularnijih TV-serija – “WandaVision”. Uprkos brojnim televizijskim režijama, Šekmen je do sada režirao samo jedan dugometražni igrani film, i to triler “Cut Bank” 2014. godine.

Dugo se mislilio da će ovaj film režirati Kventin Tarantino, ali on je odustao od projekta početkom prošle godine.

Snimanje novog filma omiljene nam franšize počinje sledeće jeseni. Trenutno Lindzi Bir (“Sierra Burgess Is a Loser”) i Dženeva Robertson (“Captain Marvel”, “Tomb Raider”) rade na pisanju scenarija.

Biće to 14. film u serijalu. Premijera je predviđena za 9. jun 2023. godine.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Novi trejler za sinhronizovanu animaciju „Nepopravljivi Ron“

Objavljeno

on

Nepopravljivi Ron / Foto: Promo

Pojavio se i novi trejler za sinhronizovanu animaciju kuće 20th Century Fox „Nepopravljivi Ron“ koju ćemo gledati u bioskopima od 21.oktobra.

Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti koji hodaju i govore mogu da budu deci dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da  konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo.

Nepopravljivi Ron / Foto: Promo

Atmosferi digitalnog sveta koja preovlađuje u animaciji definitivno je doprinelo doba u kome je film nastao: „Ceo film smo napravili od kuće. Imamo više od 250 zaposlenih u Loksmitu koji su Rona napravili u potkrovlju i dnevnoj sobi, imali smo predloge o kojima smo odlučivali preko zuma“, istakla je autorka i producentkinja animacije Sara Smit.

Nepopravljivi Ron / Foto: Promo

Takođe, prema kreatorki Sari Smit u film je utkano i simbolično značenje zbog izolacije i zaključavanja koje smo svi iskusili tokom protekle godine: „ Zloća iz filma kaže da treba da ostanemo kod kuće zalepljeni za ekrane i da ne treba da se viđamo. Naravno, za svu decu je preko potrebno da izlaze napolje i da se druže. Tako da je ovaj naš film zapravo dirljiva priča o tome kako odnosi ne treba da budu potpuno preneseni onlajn, jer tamo nemate sve ljudske posebnosti, potrebno je da ulažete trud da biste imali lepu komunikaciju“.

Nepopravljivi Ron / Foto: Promo

Posebno je zanimljiva činjenica da je muzičar i bivši član grupe One direction, Lijam Pejn za potrebe filma snimio pesmu „Sunshine“.

Sinhronizovanu animaciju poznate kuće Tventi senčri studio (20th Century Studio) „Nepopravljivi Ron“ u bioskopima širom Srbije publika može očekivati od 21. oktobra.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • AUTOkm -proveri svoju kilometrzu

Sponzorisano

  • Brand studio

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu