Connect with us

Hronika

Policajac iz Alibunara izvršio samoubistvo – pucao sebi u grudi na radnom mestu

pol
Foto: Pexels

Policajac Goran Ilić (43) iz Alibunara, koji je jutros izvršio samoubistvo na radnom mestu, iza sebe je ostavio troje dece – sina (17) iz prvog braka i trogodišnje blizance.

Niko od kolega i poznanika, ne može ni da nasluti šta je moglo da ga dovede u takvo stanje da puca sebi u grudi i to na radnom mestu, prenose Novosti.

– Za svakoga može da se kaže bar jedna ružna reč, ali ne i za njega. Zaista je bio divan, porodičan čovek. Bio je pošten, miran i pomalo povučen. Čovek i policajac za primer – kaže jedna Ilićeva poznanica za Novosti, koja je iznenađena vešću o njegovom samoubistvu.

I kolege, sa kojima je 19 godina radio u policiji, kažu da im nije delovao kao da ima neke probleme.

Ipak, poruke koje je objavljivao na svom „Fejsbuk“ profilu govore drugačije.

Na njegovoj profilnoj slici, koju je postavio još 2017. godine, piše: „Nisam ja za ovaj svet, al, eto, nemam gde…“

I jedan od njegovih poslednjih statusa nosi snažnu poruku: „Jel vas sramota kad je neko dobar prema vama, a vi ispadnete đubre na kraju? Trebalo bi.“, kao i „Najveća je snaga u onoga čoveka koji može da prećuti i kada je u pravu…“.

Kako je za Novosti rečeno u Višem javnom tužilaštvu, koje vodi ovaj slučaj, zasada je isključena mogućnost da se radi o ubistvu.

Naložena je obdukcija Ilićevog leša, nakon čega će biti preduzeti sledeći koraci.

Podsečanja radi, Goran Ilić, inače zamenik komandira Policijske stanice u Alibunaru, jutros je oko 6 i 30 časova izvršio samoubistvo u svojoj kancelariji hicem u grudi iz službenog pištolja.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu