Connect with us

Hronika

Policajac iz Alibunara izvršio samoubistvo – pucao sebi u grudi na radnom mestu

pol
Foto: Pexels

Policajac Goran Ilić (43) iz Alibunara, koji je jutros izvršio samoubistvo na radnom mestu, iza sebe je ostavio troje dece – sina (17) iz prvog braka i trogodišnje blizance.

Niko od kolega i poznanika, ne može ni da nasluti šta je moglo da ga dovede u takvo stanje da puca sebi u grudi i to na radnom mestu, prenose Novosti.

– Za svakoga može da se kaže bar jedna ružna reč, ali ne i za njega. Zaista je bio divan, porodičan čovek. Bio je pošten, miran i pomalo povučen. Čovek i policajac za primer – kaže jedna Ilićeva poznanica za Novosti, koja je iznenađena vešću o njegovom samoubistvu.

I kolege, sa kojima je 19 godina radio u policiji, kažu da im nije delovao kao da ima neke probleme.

Ipak, poruke koje je objavljivao na svom „Fejsbuk“ profilu govore drugačije.

Na njegovoj profilnoj slici, koju je postavio još 2017. godine, piše: „Nisam ja za ovaj svet, al, eto, nemam gde…“

I jedan od njegovih poslednjih statusa nosi snažnu poruku: „Jel vas sramota kad je neko dobar prema vama, a vi ispadnete đubre na kraju? Trebalo bi.“, kao i „Najveća je snaga u onoga čoveka koji može da prećuti i kada je u pravu…“.

Kako je za Novosti rečeno u Višem javnom tužilaštvu, koje vodi ovaj slučaj, zasada je isključena mogućnost da se radi o ubistvu.

Naložena je obdukcija Ilićevog leša, nakon čega će biti preduzeti sledeći koraci.

Podsečanja radi, Goran Ilić, inače zamenik komandira Policijske stanice u Alibunaru, jutros je oko 6 i 30 časova izvršio samoubistvo u svojoj kancelariji hicem u grudi iz službenog pištolja.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Staklorezac pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora!

Pixabay

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio stakloresca iz Resavske ulice Filipa Gavranovića na kaznu zatvora od 30 godina zbog teškog ubistva komšije pekara Nikole Ostojića, u novembru 2017. godine, nakon čega je njegovo telo sakrio u svojoj staklorezačkoj radnji.

Drugostepeni sud je odbio sve žalbe kao neosnovane i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Beorgadu, objavljeno je na sajtu ovog suda.

Po nalaženju Apelacionog suda prvostepeni sud je pravilno od olakšavajućih okolnosti na strani okrivljenog uzeo u obzir činjenicu njegovog ranijeg života.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu