Connect with us

Kultura

Pogonbgd i Po kratkom postuku u klubu Fest

Foto: Promo

Bendovi Pogonbgd i Po kratkom postupku održaće koncert u petak, 23. decembra u zemunskom klubu Fest.

Beogradski pank rok sastav Pogonbgd nastao je 2004. godine, iza sebe ima tri studijska albuma: “U samoodbrani” (2011), “Moji heroji” (2012), “Pogonophobia” (2017) i dva singla – “Armija”, “Blok rok”.

Pored toga, Pogon je zajedno sa bednovima Kamene kare i Napalm job, bio deo kompilacije Trostruki prelom.

U prethodnih 18 godina istakli su se jakim i iskrenim tekstovima, u kojima dominira ulična tematika, kao i energičnim koncertima ispunjenim euforičnom atmosferom i horskim pevanjem.

Po kratkom postupku/ Photo: youtube.com printscreen

Kao specijalni gosti za ovu priliku nastupiće bend Po kratkom postupku. Ovaj loud ‘n’ dirty punk ‘n’ roll bend, kako sebe opisiju, nastao je 2002. godine u Beški.

Do sada su objavili nekoliko izdanja: “Iz prve ruke” (2009), “Sve po spisku” (2012), “U raskoraku” (2014) i “Slika i Neprilika” (2018) i održali veliki broj klupskih i festivalskih svirki u Srbiji i regionu.

Za ovu priliku oba benda pripremila su set liste stastavljene od najznačajnijih pesama nastalih u prethodnom (skoro) dvodecenijskom radu.

Za sve ljubitelje kvalitetne svirke i jedinstvenog pank zvuka, klub Fest je, 23. decembra, prava adresa.

Početak koncerta zakazan je za 21 sat, a ulaznice po ceni 600 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub.

lj.z.

 

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu