Connect with us

Hronika

Podignuta optužnica protiv dvoje crnogorskih državljana – osumnjičeni za krijumčarenje 30 kilograma marihuane iz Crne Gore do Beograda

Foto: Unsplash

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv dvoje crnogorskih državljana, osumnjičenih za krijumčarenje 30 kilograma marihuane iz Crne Gore do Beograda, radi dalje prodaje, u septembru ove godine.

Optužnicom koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju Miloš M. (33) i Biljana Đ. (46) terete se za krivično delo Nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opotnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da optuženima produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Ovo dvoje Podgoričana uhapšeno je 22. septembra u Zemunu, pred samu dogovorenu primopredaju droge NN licu.

Drogu ukupne težine 29.923,20 grama, skrivali u specijalno izrađenim bunkerima ispod gepeka i zadnjeg sedišta automobila marke Reno Megan, koji je od Crne Gore do Beograda vozila Biljana Đ.

Zbog neovlašćenog držanja 14 komada leka Diazepam Biljani Đ. Se na teret stavlja krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga.

(Više javno tužilaštvo u Beogradu)

I.T.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

TINEJDŽER (16) RADIO ZGIBOVE I SLOMIO VRAT!

Printskrin YT

Učenik (16) iz Prokuplja je spletom nesrećnih okolnosti nastradao radeći zgibove.

Učenik (16) jedne srednje škole iz Prokuplja, nastradao je nesrećnim slučajem, dok je radio vežbe na spravi za zgibove u pomoćnom objektu porodične kuće i prilikom pada slomio vrat. Neutešni roditelji jedva su smogli snage i kroz suze ispričali šta se desilo kobnog dana.Tragedija se dogodila subotu, oko 19.30, kada su nesretni roditelji i pronašli njegovo telo u improvizovanoj teretani koju je mladić napravio. Otac dečaka kaže da je voleo život.

„Taj dan bio je veoma veseo, raspoložen, kao i uvek. Bio je vedro dete, nikad nije imao nikakve crne misli. Pričali smo o svim stvarima, nije postojalo nešto što nije smeo da nam kaže. Vaspitali smo decu da zajedno rešavamo probleme i da smo im mi najveći prijatelji“, objašnjava on.

Kako ističe majka dečaka, njen sin nije mnogo mario za školu, ali je znao da je mora završiti. „O školi smo često pričali. To je bila nezaobilazna tema svih roditelja. Govorio je kako ide na vreme i ne izostaje, ali da ima nekih loših da će ih popraviti i završiti razred. Rekla sam mu taj dan pre nego što je otišao da vežba: „Završio si školsku godinu. Ako, možda, ima loših ocena, ne treba da utiču na tebe, popravićeš…“ prepričava neutešna majka poslednji razgovor sa sinom.

 

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu