Connect with us

Aktuelno

Pet serija koje su najviše puta reprizirane u svetu

Pixabay

Mnoge serije postale su planetarno popularne toliko da su se u celom svetu reprizirale na malim ekranima po više puta.

Popularnu platformu veštačke inteligencije pitali smo koje su serije rekorderi po broju ponovnih prikazivanja u svetu.

– Nažalost, moji podaci sežu do septembra 2021. godine, tako da nemam informacije o događajima ili statistikama koje su se desile nakon tog datuma. Međutim, do tog trenutka, nekoliko serija je bilo poznato da su bile izuzetno često reprizirane širom sveta – navodi čet bot u odgovoru.

Ovo su neke od tih serija:

1. „Prijatelji“ („Friends“)

Ova popularna američka komedija prati živote šestoro prijatelja u Njujorku. Iako se originalno emitovala od 1994. do 2004. godine, i dalje je bila često reprizirana na mnogim televizijskim kanalima širom sveta.

2. „Simpsonovi“ („The Simpsons“)

Ova animirana serija prati avanture porodice Simpson. Prvi put se emitovala 1989. godine i postala je izuzetno dugotrajna i omiljena serija koja je često reprizirana.

3. „Zvezdane staze“ („Star Trek“)

Originalna serija „Zvezdane staze“ prvi put se pojavila 1966. godine. Nastala je cela franšiza sa brojnim serijama, filmovima i spin-offovima koji su često bili reprizirani.

4. „Porodica Adams“ („The Addams Family“)

Ova crnohumorna serija prikazivala je neobičnu porodicu Adams. Emitovana je tokom 1960-ih i iako je imala samo dve sezone, postala je kultna i često reprizirana serija.

5. „Seks i grad“ („Sex and the City“)

Ova serija prati četiri prijateljice u Njujorku dok istražuju ljubavne i životne teme. Emitovana je tokom 1990-ih i 2000-ih i i dalje je često reprizirana.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Berlin se bez zida vraća u DDR – Za samce samo mali stan

My home

Od 2024. godine u Berlinu stupa na snagu novi zakon o najmu stanova, koji je berlinski Senat nedavno usvojio. Prema novom pravilu samci će moći da iznajme samo jednosoban stan, a parovi dvosoban.

Pre skoro dve nedelje berlinski Senat je najavio projekat za borbu protiv nedostatka stambenog prostora u Berlinu. Strogi propisi na tržištu stanova trebalo bi da u budućnosti obezbede više stambenog prostora i pristupačne cene najma u Berlinu. Ali plan je izazvao nerazumevanje među stanarima, objavio je Fenix magazin.

Uprkos svim kritikama, projekat je sada i zvanično prihvaćen. Samci u Berlinu će u budućnosti imoći da se useljavaju samo u male jednosobne stanove. Samo parovi s decom će smeti da iznajmljuju ​​stanove s više soba.

– Pri najmu i prenajamu obezbeđuje se odgovarajuća srazmera veličine domaćinstva i stana kako bi se postojeći stambeni fond što bolje iskoristio – piše u sporazumu o saradnji Senata i šest stambenih zajednica u državnom vlasništvu i vlasništvu agencije za trgovinu nekretninama Berlinovo.

Nejasne smernice

Na pitanje nemačkog lista „B.Z.-a“ šta tačno znači „odgovarajuća srazmera“, gradska uprava za zgrade je odgovorila da će se u velike stanove useliti porodice, a mali stanovi će biti rezervisani za samce.

Međutim, šta je tačno veliki a šta mali stan, nije navedeno.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu