Connect with us

Kultura

Pero Defformero – promocija albuma „Muzika za ljude bez prijatelja“

Foto: Promo

Grupa Pero Defformero i diskografska kuća Multimedia Music pozivaju vas na promociju albuma „Muzika za ljude bez prijatelja“ – u četvrtak, 28. septembra od 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

O izdanju „Muzika za ljude bez prijatelja“ tom prilikom će govoriti članovi benda, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, kao i muzičar i prijatelj benda Aleksandar Milčev.

Na promociji će izdanje biti dostupno po promotivnoj ceni, a fanovima će biti dostupan i merch koji su Deformerosi i Multimedia Music pripremili!

Pero Defformero ovih dana proslavljaju veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada. U to ime su objavili i svoj četvrti studijski album. Album „Muzika za ljude bez prijatelja“ grupe Pero Defformero objavljen je 4. septembra kao digitalno i fizičko CD izdanje za diskografsku kuću Multimedia Music. Na novom albumu nalazi se ukupno deset pesama čiju produkciju potpisuje Piknik studio, renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim je bend i ranije uspešno sarađivao.

Verujemo da već uživate u novim pesmama intergalaktičke atrakcije, super-grupe iz četvrte dimenzije, hrabrih čuvara plamena 1G mreže i fiksne telefonije, u trećoj dimenziji poznatijih kao Pero Defformero, a uskoro ćete imati prilike da se sa njihovim novim izdanjem i bliže upoznate!

Naime, povodom ovih značajnih događaja za bend, Pero Defformeri su odlučili i da održe ekskluzivan klupski koncert u Zappa bazi (Beton hala, Bulevar vojvode Bojovića 30a), u subotu 7. oktobra u 21h.

Na njemu će promovisati svoj novi album „Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz svih perioda njihove karijere!

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Održana premijera predstave „Limeni doboš“ u JDP-u

Foto: Pixabay

Predstava „Limeni doboš“ prema motivima antologijskog romana nemačkog nobelovca Gintera Grasa, izvedena je na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta, u režiji i adaptaciji makedonskog reditelja Vasila Hristova.

Hristov je angažovao u radu na predstavi i neke svoje stalne saradnike – scenografa Kostantina Trpenoskog i kompozitora Nikolu Kodžabašija.

Kostime potpisuje Marija Marković Milojev, dizajn svetla Siniša Čupić, dizajn zvuka David Srbljin, a scenski govor je oblikovala Ljiljana Mrkić Popović.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu