Connect with us

Region

PANIKA U HRVATSKOJ! SLEDI EVAKUACIJA GRAĐANA

Pixabay

U Rijeci će u nedelju biti iskopana protivbrodska mina zaostala iz Drugog svetskog rata, pronađena u luci.

Deo grada biće evakuisan, a na snazi su posebna pravila. Juče je pronađena još jedna opasna bomba, i to u jeku priprema za evakuaciju i veliku akciju uklanjanja mine iz luke. Reč je o avionskoj bombi takođe iz Drugog svetskog rata.

Riječka policija se u večernjim satima oglasila saopštenjem, piše Index.

– Danas 17. marta, policija je dobila dojavu da je na gradilištu na području Mlake u Rijeci tokom izvođenja radova pronađen predmet nalik na minsko-eksplozivno sredstvo. Odmah po dojavi na mesto događaja upućeni su policijski službenici nadležne policijske stanice, kao i stručno osposobljeni stručnjaci za protiveksplozivnu zaštitu, koji su utvrdili da je reč o avionskoj bombi zaostaloj iz Drugog svetskog rata saopšteno je.

Policijski službenici osiguravaju mesto pronalaska, pa će javnost biti pravovremeno obaveštena o daljim postupanjima radi izmeštanja i uništenja navedene avionske bombe“, saopštila je policija.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Region

ZASTRAŠUJUĆE: DEVOJKA TRAŽILA STAN PA DOBILA NEPRISTOJNU PONUDU

Pixabay

Studentkinji iz Mostara vlasnik stana je rekao da ne mora da plaća nekretninu ukoliko „raširi nogice“.

Studentkinja iz Mostara doživela je se**ualno uznemiravanje od vlasnika stana koji se izdavao. Kad ga je upitala da joj spusti cenu jer je sama, muškarac joj je odgovorio da „samo treba da raširi nogice“.

Devojka je preko interneta pronašla stan. S obzirom na to da joj se nekretnina dopala, kontaktirala je navodnog vlasnika stana. Muškarac ju je obavestio da stan košta oko 30.000 dinara mesečno. Devojka mu se ljubazno zahvalila i objasnila da joj je to skupo jer je sama i studentkinja je.

Vlasnik stana je nakon toga napisao da mogu da se dogovore oko cene s obzirom na to da je sama. Studentkinja je odgovorila da joj odgovara da plati oko 21.000 dinara mesečno. „Možemo ako želiš. Nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice i plati koliko želiš, neće niko ništa znati, lepo tebi, lepo meni“, napisao je muškarac.

Šokirana devojka napisala je „molim“. „Ako želiš možemo se tako dogovarati, budi koliko želiš, nekad se malo zabavimo, svakako mi stoji prazan stan. Ne moraš nekad ni da plaćaš“, odgovorio je navodni vlasnik stana. Studentkinja je na to napisala da se ne prodaje za jeftinih 50 kvadrata. „Dobro, kako želiš. Ja sam ti dao baš divnu ponudu, bilo bi ti lepo sve ali eto“, odgovorio je muškarac.

 

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu