Connect with us

Kultura

Ovogodišnji Lovefest od 3. do 5. avgusta

Foto: Promo

„Tuborg Lovefest“ biće održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, gde na pet bina stiže više od stotinu izvođača elektronske muzike.

Na najveću binu festivala Fajer stejdž (Fire Stage) stiže Šarlot De Vit (Charlotte de Witte), poznata po remiksu “Age Of Love”, koji je snimila sa svojim partnerom Enricom Sanđulijanom (Sangiulianom), koji takođe dolazi na 16. izdanje Lovefest-a, saopštio je festival.

„Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Marko Karola (Marco Carola), Pan-Pot, Set Troksler (Seth Troxler), Kris Libling (Chris Liebing) i Viljem (William) Djoko, a prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Adam Bejer (Beyer), 999999999, Denis Kruz (Dennis Cruz) i Matame (Mathame), navodi se u saopštenju.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Otvorena izložba „Kolaži“ Momčila Mome Antonovića

Foto: Pixabay

Izložba „Kolaži“ umetnika Momčila Mome Antonovića otvorena je u Galeriji „Haos“ u Beogradu i trajaće do 19. oktobra.

Urednica programa te beogradske galerije Borka Božović otkrila je da se kolaži preminulog slikara Mome Antonovića premijerno predstavljaju domaćoj publici, da je reč o zanimljivim delima stvaranim u ciklusima, kao i da su kolaži na novoj izložbi bili naknadno dorađivani crtežima.

Božović je na otvaranju pročitala komentar istoričara umetnosti Nikole Šuice koji je istakao da su Antonovićevi kolaži likovno delo „kao razlomljena slika sveta, kao delići približenih predmeta, igra posebne civilizacijske vrste“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu