Connect with us

Horoskop

Ova 3 znaka najbolje upravljaju novcem – Ko možete preuzeti finansije u kući?

Pixabay

I vama novac klizi kroz prste? Njima ne…

Osobe rođene u horoskopskim znakovima poput Blizanaca, Lavova i Strelaca na glasu su kao trošadžije – troše više nego što zarađuju i nikako ne znaju da raspolažu svojim novčanim sredstvima.

S druge strane, ova tri horoskopska znaka svima mogu da posluže kao dobar primer.

Bik

Bikovi su jednako dobri u štednji novca kao što su u zarađivanju. Oni su vrlo marljive i savesne osobe kojima ne pada na pamet da se zadužuju ili ulaze u velike minuse. Uvek imaju ušteđevinu, što za hitne slučajeve, što za putovanja i luksuz.

Rak

Rakovi su izrazito dobri kada je u pitanju finansijska stabilnost. Osobe rođene u ovom znaku su vrlo radne, a stalan prihod im je jako bitan. Oni vole i da štede i ulažu svoj novac, jer žele sigurnost čak i kada stvari pođu po zlu. Rakovi nikada ne troše na nepotrebne stvari, a rizik preziru više od ičega.

Jarac

Jarčevi su jako dobri s organizacijom finansija, što svojih, što tuđih. Iako ih mnogi nazivaju škrticama, Jarčevi zapravo samo ne vole da troše novac na prolazne, bespotrebne stvari koje nakon nekog vremena izgube svu vrednost. Baš kao i Rakovima, jako su im bitni stalan prihod i solidna štednja kako bi znali da je njihova porodica sigurna u svakom trenutku.

 

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Ova 4 horoskopska znaka najviše kukaju zbog svega i svačega

Pexels

Neki horoskopski znakovi su poznati po svojoj sklonosti da preispituju situacije i preterano brinu o svemu, što bi se moglo tumačiti kao kukanje.

Rak

Kao vodeni znak koji je duboko povezan s emocionalnim svetom, Rakovi mogu biti posebno osetljivi na svaku sitnicu. Mogu se lako uznemiriti i mogu se brinuti o detaljima koje drugi znakovi možda ne bi smatrali važnim.

Devica

Poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi i pažnji oko detalja, Device mogu imati tendenciju da se brinu ili žale na stvari koje se drugima mogu činiti sitnicama. Njihova kritička priroda može ih podstaći da preispituju sve oko sebe i zato ih drugi smatraju sitničavima.

Vaga

Vage su poznate po svojoj težnji za ravnotežom i harmonijom pa se mogu lako uznemiriti kada stvari nisu kako bi trebale biti. Mogu se brinuti o detaljima koji utiču na njihov osećaj ravnoteže i pravde.

Jarac

Kao zemljani znak koji teži stabilnosti i reda, mogu se brinuti o sitnicama koje su drugima nevažne. Njihova potreba za kontrolom može ih dovesti do prekomernog razmišljanja o detaljima, prenosi Index.hr.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu