Povežite se sa nama

Kultura

OPS Bode Ninkovića promoviše album 29.novembra

Objavljeno

on

Promocija albuma „Mala prodavnica delikatesa“ grupe OPS biće održana u Jazz kantini „Lisabon“ u Kombank Dvorani u ponedeljak 29. novembra  u 12 sati.

Posle četrdeset četiri godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i „najbolji ex-Yu rok bend za koji niko nije čuo, „OPS“ objavljuje je svoj prvi studijski album pod nazivom „Mala prodavnica delikatesa“.

„Mala prodavnica delikatesa“ album je sa sa deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali neodvojivih od dobrog rokenrola.

Za vino se kaže da je što starije – to bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka, ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali ako se pretera može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno! – kaže bend.

Garantuju i potpisuju: Slobodan Ninković – BODA, osnivač benda, autor muzike, koautor ponekog teksta i glavni vokal; Jovica Tišma – JOCKO, suosnivač benda, autor tekstova, kreator scenskog nastupa i falš vokal (recidiv iz vremena kada je OPS bio oktet); Dragoljub Martić – BRACA, gitarista i aranžer; Miodrag Nadaškić – NALE, klavijaturista i aranžer; Zoran Lazarević – ZOĆA, basista i aranžer i Lazar Pantić – LAZA-DETE, bubnjar i aranžer.

Šta sve donosi ovo spektakularno izdanje saznaćete od članova benda 29.novembra tačno u podne u Jazz Kantini Lisabon Kombank Dvorane.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

Predstava „Čarobna knjiga“ na sceni KC „Čukarica“

Objavljeno

on

Foto: Promo

Predstava Čarobna knjiga“, čija je tema čitanje kao važna praksa za vaspitavanje i formiranje ličnosti dece, na repertoaru je Kulturnog centra „Čukarica“ u subotu u 12 sati.

Iz „Čarobne knjige“, zbog ne čitanja beže junaci – veštica iz bajke „Ivica i Marica“, Pinokio i Kapetan Kuka. Oni se žale na samoću i prašinu jer se njihove bajke retko čitaju.Pisac pokušava da ih nagovori da se ipak vrate u svoje bajke, pričajući im da će deca ubuduće više čitati knjige, jer su njihovom zdravom odrastanju potrebni takvi junaci.

Uloge tumače Isidora Milanović, Mira Trebinjac, Stefan Đoković i Dragan Petrović. Autor i reditelj je Dragoljub Petrović Surep.

lj.z.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu