Connect with us

Crna Gora

Ogromni požari na području Bara – helikopteri Vojske Crne Gore učestvuju u gašenju

Foto: Informativni portal IzPrveRuke

Na području Bara izbili su ogromni požari u čijem gašenju od jutros pored vatrogasaca učestvuju i helikopteri Vojske Crne Gore.

Kako bi se obuzdala vatrena stihija koja guta sve pred sobom, helikopteri Vojske Crne Gore pomažu u gašenju požara na lokalitetu kod Crvene plaže u mestu Črvanj.

Prema rečima nadležnih, požar je od jutros pod kontrolom dok je situacija tokom noći bila krajnje dramatična. Na snimcima i slikama od noćas moglo se videti kako vatra od Bara prema mestu Šušanj guta sve pred sobom a sam prizor je krajnje bio jeziv.

Prema dosadašnjim saznanjima, u požaru su lakše povređene dve osobe koje su pomagale u gašenju.

Nakon višesatne obustave saobraćaja on je od jutros ponovo uspostavljen dok je železnički saobraćaj i dalje u prekidu. Naselja Vitići i Peranovići u Gornjem Šušnju su i dalje bez struje a radnici vredno rade na zameni stubova koji su oštećeni kako bi pometuna naselja što pre dobila struju.

(I.T.)

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

LOME STOLICE, GAĐAJU NASTAVNICU Šok snimci iz škole

Printskrin YT

Podgorička policija podnela je prekršajne prijave protiv A.V. i L.B, dva bivša učenika Srednje mešovite škole (SMŠ) „25.maj“ u Tuzima zbog drskog ponašanja, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, policiji je 8. septembra prijavljeno da se u SMŠ „25.maj“ u Tuzima učenici nedolično ponašaju, viču, uništavaju školski inventar, bacaju predmete u pravcu profesora pomenute škole.

U odnosu na pomenuti događaj objavljeni su i video snimci na društvenim mrežama, koje su preneli i mediji.

„Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica su u cilju identifikacije lica sa snimka prikupili obaveštenja od bivših učenika ove škole – R.B., M.B., A.V., D.D., B.A. i L.B., te od prethodnog direktora SMŠ „25.maj“ – G.L., kao i od trenutnog direktora ove škole – S.L.

Osim toga, prikupljena su obaveštenja i od dve profesorke. Sa svim spisima predmeta upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se nakon uvida u spise predmeta, 20. novembra, izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog jela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopćenju.

Kako je objavila Televizija Vijesti, neki od snimaka, koji su se našli na društvenim mrežama, nastali su krajem prošle školske godine. Na nekima od njih, osim uništavanja školske imovine i neprimerenog ponašanja, vidi se i kako učenici gađaju nastavnicu Ardijanu Junčaj, koja u ovoj školi predaje ekonomsku grupu predmeta.

Podsetimo da je mesto i opština Tuzi sa pretežno 80% naseljena Albancima i bošnjacima, gde pored nasilja se statistički krije i najveća stopa kriminaliteta u ovom delu Crne Gore.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu