Povežite se sa nama

Filmovi

Održana svečana premijera filma „Božiji čovek“

Objavljeno

on

Foto: Promo

Film „Božiji čovek“ imao je krajem prošle nedelje svoju premijeru pred beogradskom publikom u Velikoj sali Kombank Dvorane.

Poklon publici rediteljke Yelene Popović propraćen je velikim ovacijama nakon čega se autorka ostvarenja o Svetom Nektariju Eginskom uzbuđeno obratila prisutnima govorom:

U Grčkoj sam, nakon muke koja me je snašla, zaista sebi stvroila čudnovat put i započela snimanje ostvarenja o Svetom Nektariju Eginskom. Film čija je tematika ugravirana u mom srcu i mojoj duši. Ovaj film imao je mnogo prepreka baš zato što je o istinskoj veri, ali baš ta istinska vera Svetog Nektarija Eginskog nam je i te kako potrebna , pogotovu danas u ovo vreme ludila, straha, patnje i neizvesnosti. Samo sa takvom verom čovek može da se suoči sa strašnim mukama i bolom koji nam ovaj život skoro svima donosi“.

Foto: Promo

Svečanu premijeru je svojim prisustvom upotpunio Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije koji je dao blagoslov za film „Božiji čovek“.

Foto: Promo

Život Svetog Nektarija Eginskog (Aris Servatalis) iz Grčke bio je praćen progonima i gonjenjem. Sveštenik običnog naroda, njegova poniznost iritirala je određeni krug sveštenstva, a njegova predanost dodatno pobuđivala njihove sumnje i klevete. Upkos tome što je lišen crkve i prognan iz Egipta i parohijana koji su ga voleli, Nektarije se prepustio tome da njegova vera u Boga bude najbolja odbrana.

Film „Božiji čovek“ j u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom Srbije.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Decembarski „Porodični vikend“ u Kombank Dvorani

Objavljeno

on

Foto: Promo

Decembarski „Porodični vikend“ u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 4. i 5. decembra, a mališani će sa svojim drugarima i roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma.

Na velikom platnu publiku očekuje magična avantura „Enkanto: Magični svet“ ništa manje čudesne animacije za decu „Fabrika snova“ i „Moje slatko čudovište“, ali i neponovljivi „Nepopravljivi Ron“ i „Porodica Adams“ za one koji su propustili da odgledaju ova dva ostvarenja koja već mesecima krase platno bioskopa.

Istovremeno, svi posetioci imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon  dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice. Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Massage House baner

Sponzorisano

  • dash restoran

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu