Connect with us

Filmovi

Održana beogradska premijera filma „Lastavice Hristove“

Foto: Promo

Dokumentarni film „Lastavice Hristove“ imao je beogradsku premijeru u Parohijskom domu Hrama Svetog Save, nakon čega će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji u Srbiji i regionu.

Priča o ruskim monasima koji su u proteklom periodu došli u Crnu Goru i svoj život nastavili u okviru tamošnjih manastira, režirala je ruska rediteljka Julija Bočarova, koja je želela da kroz razgovore sa različtim sagovornicima, između ostalog i Mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem, prikaže dubinu i lepotu pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Rediteljka Julija Bočarova kaže za Tanjug da je imala posebnu inspiraciju za nastanak filma.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Comic night u Cineplexx bioskopima

Foto: Promo

U četvrak, 1. juna od 19 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas Comic night događaj uz dugoočekivani naslov „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“.

Sve posetioce Comic night događaja, pored fantastične avanture, očekuje originalni poklon poster filma.

Majls Morales se vraća za sledeće poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage.

Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja, katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima i mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Pozivamo vas na nezaboravno superherojsko druženje, u četvrtak, 1. juna u Cineplexx bioskopima uz epsku avanturu koja će vas odvesti u spajder-svet.

Ulaznice za Comic night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu