Connect with us

Kultura

Odlaže se koncert Divljih jagoda u mts Dvorani

Foto Promo (mts Dvorana)

Koncert legendarnog sastava Divlje jagode zakazan za 13. oktobar u mts Dvorani, odlaže se zbog zdravstvenih razloga. Novi datum održavanja koncerta biće saopšten naknadno.

Povraćaj novca od kupljenih ulaznica moguć je na svim prodajnim mestima, uz poštovanje procedure navedene u nastavku:

– Ulaznice kupljene na blagajni mts Dvorane vraćaju se na blagajni mts Dvorane, dok je za ulaznice kupljene preko sajta mtsdvorana.rs potrebno poslati mejl na mejl adresu [email protected]

– Ulaznice kupljene na prodajnim mestima Tickets-a vraćaju se na istim prodajnim mestima, dok je za ulaznice kupljene preko sajta tickets.rs potrebno  poslati mejl na [email protected]

– Za ulaznice kupljene na prodajnim mestima Efinity-a potrebno je poslati mejl  na  [email protected] , dok je za ulaznice kupljene preko aplikacije ili sajta efinity.rs potrebno odgovoriti na konfirmacioni mejl koji je dobijen prilikom kupovine

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Otvorena izložba slika „EkvilibrijUM“

Foto: Pixabay

U prepunoj galeriji Pozorišnog muzeja u Zaječaru je otvorena 6. samostalna izložba slika zaječarca Ninoslava Jovanovića pod nazivom „EkvilibrijUM“.

O umetničkom putu, filozofskim stremljenjima, estetici i likovnom postupku gospodina Jovanovića govorile su njegova supruga i moderator Dr Sanela Radisavljević i recenzent izložbe Zorica Cvetković.

„Ekvilibrijum, harmonija, sklad ili raj, sve su to zapravo sinonimi, koje obično zaboravljamo u današnje vreme a zapravo je to težnja ovog čoveka sa kojim ja živim već priličan niz godina. Zapravo naša težnja da postignemo jedno blagostanje, jedan raj kroz život, kroz sliku, kroz pisanje“, rekla je pored ostalog Sanela Radisavljević.

Recenzent izložbe Zorica Cvetković objasnila je da su izložena dela rađena kombinovanom tehnikom i tehnikom akril na platnu.

„Ninoslav Jovanović je takođe veštom pripremom podloge uspeo da dočara trodimenzionalni efekat na pojedinim slikama, što kod posmatrača dodatno pleni pažnju. Sam naziv izložbe, koji u prevodu znači osećaj psihičke, ali i fizičke ravnoteže unutar živih bića, pokazuje da umetnik nastoji da pronađe osećaj ravnoteže, kako u svojoj duši, tako i u svojim delima“ istakla je Cvetković.

Ninoslav Jovanović poklonio je ovom prilikom Pozorišnom muzeju portret Zorana Radmilovića.

Izložba „EkvilibrijUM“ obuhvata 22 slike i može se razgledati do 20. decembra, radnim danima od 9 do 15 sati.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu