Connect with us

Hronika

Odbijen zahtev Marka Miljkovića za izuzeće tužilaca – suđenje se sutra nastavlja

Foto: Printscreen Hit tvit

Zahtev za izuzeće svih tužilaca u državi, koji su podneli branioci Marka Miljkovića optuženog da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam ubistava, odbijen je i suđenje bi trebalo da bude nastavljeno sutra pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Podsetimo, suđenje je 10. novembra odloženo jer je pre nastavka svedočenja svedoka-okrivljenog Srđana Lalića, advokat Vladimir Petrović zatražio izuezteće zamenika specijalnog tužioca koji postupaju u predmetu, Tužioca za organizovani kriminal, zatim Republičkog tužioca kao i Višeg javnog tužioca u Beograu.

Zbog ovog zahteva, suđenje je toga dana moralo da bude odloženo, kako bi se o njemu odlučilo.

Pre zahteva za izuzeće, Lalić je podsetimo, dva dana detaljno govorio o ubistvima koja su obuhvaćena optužnicom, ali i onima koja se i dalje vode kao nerešena.

– S obzirom na to da je zahtev Marka Miljkovića i njegovih branilaca odbijen, svedočenje bi sutra trebalo da nastavi Lalić. Pošto završi sa slobodnim izlaganjem, pitanja će moći da mu postave članovi sudskog veća, zamenici tužioca, advokati kao i sami optuženi – objašnjava sagovornik Kurira.

(kurir.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Vozio auto-putem u suprotnom smeru, bez dozvole: Crnogorcu (19) oduzet automobil

pol
MUP

Devetanestogodišnji državljanin Crne Gore isključen je sinoć iz saobraćaja nakon što se isto veče oko 22 časa, na prilaznom kolovozu auto-puta Beograd-Niš, na teritoriji Zvezdare, kretao automobilom u zabranjenom smeru.

Kontrolom je utvrđeno da vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

On je istog dana u prepodnevnim satima, u Novom Beogradu, takođe isključen iz saobraćaja i sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara.

Devetnaestogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije, dok je vozilo kojim je upravljao privremeno oduzeto radi vršenja provera.

Nakon isteka mera zadržavanja on je priveden sudiji Prekršajnog suda u Beogradu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 dana.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu