Connect with us

Filmovi

Objavljen novi trejler dugoočekivanog filma Barbie (VIDEO)

(Foto: Youtube/Screenshot/Warner Bros. Australia)

Objavljen je novi trejler dugoočekivanog filma Barbie. Trejler je osvanuo na zvaničnom YouTube kanalu Warner Bros Pictures-a i otkriva više detalja o radnji filma.

Novi trejler prikazuje Barbi, koju glumi Margo Robi, i Kena, kojeg glumi Rajan Gosling, kako plešu u svom ružičastom svetu. No u jednom trenutku Barbi pogodi egzistencijalna kriza i odlučuje da poseti svoju prijateljicu koja joj pokazuje stvarni svet.

U trejleru se vidi kako se Barbi i Ken ne snalaze najbolje u stvarnom svetu te završavaju u zatvoru, a njihov odlazak iz ružičastog sveta zabrinuo je fabriku Mattel, koja želi da se odmah vrate nazad.

Film u bioskope stiže 21. jula. Greta Gervig i Noa Baumbač napisale su, a Gervig je i režirala ovu komediju o jednoj od najpoznatijih lutki svih vremena. Sporednu glumačku postavu čine Majkl Cera, Vil Farel, Simu Liu, Isa Rae, Dua Lipa i Ema Makej, prenosi Index.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Predstavljen film „Živko Nikolić: Nedosanjani san“ na FAF-u

Foto: Promo

Filmski reditelj Senad Šahmanović predstavio je svoj dugometražni igrano-dokumentarni film o velikom crnogorskom reditelju – „Živko Nikolić: Nedosanjani san“ u okviru 29. Festivala autorskog filma u Beogradu.

Film od 70 minuta će premijerno biti prikazan večeras (19.00h) u Dvorani kulturnog centra Beograda u okviru programa – selekcije “Specijalne projekcije”.

Projekat “Živko Nikolić – nedosanjani san” je priča o poslednjem, nedovršenom delu velikog crnogorskog i jugoslovenskog sineaste Živka Nikolića (1941-2001).

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu