Connect with us

Kultura

Objavljen konkurs za Nagradu DK Studentski grad

Foto: Pixabay

Objavljen je poziv na konkurs Doma kulture Studentski grad za najbolju knjigu objavljenu prošle godine u Republici Srbiji.

Pozivaju se izdavači i autori da pošalju knjige nefikcijske proze (memoari, eseji, autobiografije, putopisi, dnevnici, pisma, biografije…)

Pravo učešća imaju svi čije se knjige kreću po rubovima žanrova, u granicama dokumentarne književnosti.

Rok za slanje knjiga u četiri primerka je 1. april 2023.

O najboljoj knjizi će odlučivati žiri: Ana Petrov, predsednica, Vladimir Gvozden i Semezdin Mehmedinović. Nagradu čini novčani deo (hiljadu evra u dinarskoj protivvrednosti) i skulptorski rad vajara Ivana Gračnera.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu