Connect with us

Hronika

Obavljen informativni razgovor sa Dragišom Binićem – tužiocu ponovio ono što je ispričao u emisiji

Foto: Pexels

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je obavljen informativni razgovor sa bivšim članom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja, Dragišom Binićem.

Binić, koji je u u FSS bio zadužen za regularnost takmičenja, iskaz je dao u svojstvu građanina. On nije rekao ništa konkretno ni novo, tužiocu je ponovio ono što je ispričao u emisiji.

Pozvan je bio na razgovor kako bi postupajućem zameniku javnog tužioca dao neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji „Sportlight“ emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aktuelno

Radnik škole osumnjičen za polno uznemiravanje dve učenice

Pixabay

Radnik (63) jedne škole iz okoline Velikog Gradišta uhapšen je zbog polnog uznemiravanja dve učenice osmog razreda.

On je uhapšen juče pošto je jedna devojčica sa ocem prijavila da joj je poslednjih 6 meseci slao poruke preko vacapa, snimke (na kojima se nije nalazio on), ali je i grlio u školi.

Prijavi se priključila i druga devojčica.

– Navodno, za slučaj se saznalo kada je otac učenice nasao prepisku u telefonu. Jedna od njih nije odgovarala starijem muškarcu na poruke, dok se druga dopisivala – kaze izvor i dodaje da će radnik škole biti ispitan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu