Connect with us

Hronika

Obavljen informativni razgovor sa Dragišom Binićem – tužiocu ponovio ono što je ispričao u emisiji

Foto: Pexels

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je obavljen informativni razgovor sa bivšim članom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja, Dragišom Binićem.

Binić, koji je u u FSS bio zadužen za regularnost takmičenja, iskaz je dao u svojstvu građanina. On nije rekao ništa konkretno ni novo, tužiocu je ponovio ono što je ispričao u emisiji.

Pozvan je bio na razgovor kako bi postupajućem zameniku javnog tužioca dao neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji „Sportlight“ emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje.

(novosti.rs)

I.T.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Policija tzv. Kosova pretukla trojicu srpskih mladića u Zubinom Potoku: Presreli ih na lokalnom putu

Pixabay

Pripadnici FIT, elitne jedinice policije lažne države Kosova su ih optužili da su ilegalno prešli administrativni prelaz, nakon čega su ih oborili na zemlju i tukli.

Trojicu srpskih mladića pretukli pripadnici elitne jedinice policije tzv. Kosova (FIT) u mestu Gornje Varage u opštini Zubin Potok, javlja Kosovo onlajn.

Prama informacijama sa terena, pretučeni su mladići M.R., M. S., M.J., koje su na lokalnom putu do kuće presrelii pripadnici FIT i brutalno ih pretukli uz pogrdne reči.

Prema rečima pretučenih mladića, pripadnici FIT su ih optužili da su ilegalno prešli administrativni prelaz, nakon čega su ih oborili na zemlju i tukli.

 

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu