Connect with us

Filmovi

Novi termini filmskog i pozorišnog programa Beogradskog irskog festivala

FOTO: Promo / Great Book Of Ireland

Pozorišni i filmski program Beogradskog irskog festivala od danas su ponovo na repertoaru Kinoteke i Ustanove Kulture Parobrod.

Predstave i projekcije irskih filmova, koje su prošle nedelje bile otkazane zbog mera Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije, od danas će moći da se pogledaju u Kinoteci i Ustanovi Kulture Stari Grad.

Predavanje Stefana Pajovića, posvećeno legendarnom Seamusu Heaneyu, otvara program u Parobrodu u 16 sati. U istom prostoru u terminima od 18 i 20 sati moći će da se pogleda predstava “Disco Pigs”.

Od srede 24.marta do nedelje 28. marta u Kinoteci moći će da se pogleda niz zanimljivih filmova. Od fascinantnog dela “Great Book Of Ireland” do audiovizuelnog izazova “This Ain’t No Disco” i dokumentarca o čuvenom arhitekti Kevinu Rošeu “The Quiet Architect”.

Izložbe “Velike knjige Irske” na Savamala Promenadi i akvarela Biljane Vuković u Galeriji Beograd održavaju se u predviđenim terminima.

Prethodno kupljene ulaznice važe za nove termine, a više informacija o novim terminima BIF programa možete prnaći na: www.irishfest.rs

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

FEDIS nagradio glumca Radeta Šerbedžiju „Zlatnom antenom“

Foto: Pixabay

Festival drama i serija (FEDIS) saopštio je da je glumac Rade Šerbedžija dobitnik njihove specijalne nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji u regionu.

FEDIS je naveo da je Šerbedžija „proslavljeni dramski umetnik i verovatno najuspešniji glumac sa ovih prostora“.

Kako je najavljeno, 13. FEDIS biće održan od 3. do 5. oktobra u Domu omladine Beograda uz učešće televizijskih serija iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu