Connect with us

Kultura

Narodno pozorište Niš odložilo predstave do 15. maja

Foto: Pixabay

Narodno pozorište Niš saopštilo je da je odlučeno da i nakon trodnevnog perioda žalosti otkažu sve predstave i aktivnosti do 15. maja.

Iz niškog pozorišta je saopšteno da je to učinjeno „u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama u Osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar’ u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca“.

Novi termin za premijeru predstave „Seme“ je 16. maj, pretpremijera je 15. maja, a prva repriza predstave je 17. maja, dok je gostovanje „Dok nas smrt ne razdvoji“ odloženo za 4. jun, a predstave „Votka i šampanjac“ sa 19. maja za 31. maj.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Predstava „Gubitnik“ večeras u Solunu

Foto: Pixabay

Predstava „Gubitnik“ rediteljke Nataše Radulović biće izvedena danas na 58. Dimitria festivalu u Solunu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP).

Spoj male tragedije Aleksandra Sergejeviča Puškina o Mocartu i Salijeriju i romana Tomasa Bernharda o muzici, genijalnosti, zavisti, teroru uspeha i lakoći neuspeha premijerno je izveden na sceni Studio JDP 27. maja.

U predstavi igraju Joakim Tasić, Lenka Petrović, Stojša Oljačić i Teodor Vinčić, a prevodioci su Zlatko Krasni i Ivan S. Šajković, saopštio je JDP.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu