Connect with us

Region

MRTAV PIJAN UŠAO U KLUB SA MOTORNOM TESTEROM DA NARUČI PESMU

Pixabay

Muškarac je priveden u stanicu policije te mu je oduzeta motorna testera.

U ugostiteljskom objektu u Daruvaru, u Ulici Stjepana Radića, u Hrvatskoj, prošle subote oko 22:40 sati, javni red i mir narušavao je 40-godišnjak u alkoholiziranom stanju.

On je ušao u ugostiteljski objekat sa motornom testerom u ruci.

Nakon toga je prišao DJ pultu, na pult stavio motornu testeru i rekao 23-godišnjem DJ-u da svira pjesme koje je naručio ili će razbiti pult.

Ponašanje 40-godišnjaka uznemirilo je goste.

On je priveden u stanicu policije te mu je oduzeta motorna pila.

Potom je smješten u posebne prostorije policije do otrežnjenja.

Protiv njega zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Opšinskog suda u Bjelovaru, izjavili su iz policije.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Republika Srpska

Srbija i Republika Srpska formiraju zajedničko parlamentarno telo

Photo: Unsplash

Vladimir Orlić, predsednik Narodne Skupštine Srbije, i Nenad Stevandić, predsednik Skupštine Republike Srpske, potpisali su memorandum o osnivanju foruma dva parlamenta.

Potpisnici su naglasili značaj potpisivanja memoranduma, za koji su rekli da predstavlja istorijski značajan dokument, jer na potpuno nov i sveobuhvatan način povezuje dva parlamenta, navodi se na sajtu parlament.rs.

Dostignut najviši oblik saradnje zakonodavnih tela, koje će po prvi put donositi zajedničke zaključke i preporuke, a imaće i svoj Poslovnik o radu, rekao je Stevandić izražavajući zahvalnost Orliću i Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije.

„Ovo je i suštinski i formalno najveći i najozbiljniji dokument, koji potpisujemo i koji nije usmeren ni protiv koga, jer nema nikakve druge konotacije sem saradnje, razvoja, negovanja zajedničkih vrednosti, kulture, tradicije, ali i podrške jedni drugima na zaštiti kako teritorijalnog integriteta Republike Srbije, tako i Dejtonskog integriteta i kapaciteta i ostalih nadležnosti Republike Srpske“, rekao je Stevandić.

On je naveo da se potpisivanjem Memoranduma formira zajedničko telo, koje će činiti narodni poslanici dveju narodnih Skupština i koji će godišnje zasedati najmanje dva puta, te usvajati akte koje će slati u oba parlamenta.

Orlić je ponovio stav Republike Srbije da je uvek spremna da podrži ono što dolazi kao rezultat dogovora dva entiteta, odnosno tri konstitutivna naroda, ali da nikada ne može da prihvati bilo kakvo nametanje rešenja, koja dolaze „spolja“.

„Razgovarali smo i o teškoj situaciji za srpski narod na Kosovu i Metohiji, koja dolazi kao posledica otvorenog terora koji sprovodi Aljbin Kurti, koji svojom velikoalbanskom politikom ne samo da predstavlja najveću opasnost za mir u regionu, već je sebe stavio u aktivnu ulogu uništitelja svakog dijaloga“, rekao je Orlić.

„O tim važnim pitanjima predsednik Republike imaće razgovore sa brojnim zvaničnicima na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku i želimo kao predsednici dva parlamenta da zajednički pošaljemo najsnažniju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i našoj državnoj delegaciji, za borbu koju vodi za zaštitu naših državnih i nacionalnih pozicija. Na tu borbu je naš narod, kako u Republici Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i svuda gde živi, uvek istinski ponosan“, naglasio je Orlić, prenosi se na sajtu parlament.rs.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu