Connect with us

Kultura

Mile Kekin trio u petak u klubu Fest

Foto: Zoran Stojković

Mile Kekin nastupiće sa svojim triom u petak, 9.decembra od 21 sat u klubu Fest u Zemunu.

Druženje sa Miletom Kekinom u Festu polako prelazi u tradiciju kojoj se raduju i on i njegova beogradska publika. Ovog puta nam dolazi sa svojim triom.

Zajedno sa njim na bini će biti multiintrumentalisti Mark Mrakovčić na akustičnoj gitari i perkusijama, i Danko Krznarić na klavijaturama i električnoj gitari.

Mile Kekin Trio je poluakustični sastav sa kojim izvodim pesme iz svih perioda mog tridesetogodišnjeg autorskog rada. Publika će imati prilku da čuje pesme Hladnog piva kao i sa mojih samostalnih albuma ali i neke kompozicije koje će se naći na mom sledećem albumu“ kaže Mile Kekin i dodaje: „Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi sa manje decibela zabavim publiku ne samo svirkom već pogledom iza kulisa poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4, a ne recimo Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu a ne za malog.

„Veselim se koncertu kao i druženju za šankom nakon svirke!“ dodaje Kekin i poziva ljude željne dobrog raspoloženja i dobre svirke da dođu u klub Fest 9. decembra!

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest po ceni od 1400 dinara. Na veče koncerta, ulaznice će koštati 1600 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu