Povežite se sa nama

Kultura

Mile Kekin Trio 26.septembra u Zemunu

Objavljeno

on

Foto: Promo

Hrvatski muzičar Mile Kekin, frontmen benda Hladno pivo, nastupiće sa svojim triom u klubu Fest u Zemunu 26.septembra.

„Zašto i čemu Trio kad imam Hladno pivo?“ pitanje je na koje je Kekin odgovorio u najavi za ovaj događaj.

Namera mi je da za razliku od velikih koncerata sa puno decibela ovde i ja budem malo tiši i opuštenije komuniciram s publikom. Mile Kekin Trio varijanta zato na trenutke podseća na kabare sa stand up delovima a kad se ja latim gitare i na slapstick komediju.

U toku nastupa objašnjavam pozadinu pesama, način na koji su nastale i zašto sam ih napisao. Možda usput nenamerno otkrijem i pokoju tajnu zanata kako bi i vi, draga publiko, jednog dana mogli napisati svoj prvi hit. Bilo kako bilo, u tih sat i po sviram neke klasike Hladnog piva u izvornim verzijama, neke svoje sa solo albuma ali i neke nečuvene megahitove.

Sa mnom i mojom akustičnom gitarom su na bini multiinstrumentalista Danko Krznarić, a na perkusijama i bubnjevima je čudovište sa sto ruku Damir Šomen.

Zato, ako ste za prijatno druženje, svratite 26.septembra do još prijatnijeg Festa“ kaže Mile Kekin.

Ulaznice su u prodaji od 8.septembra u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 1000 dinara. Na veče koncerta, ulaznice će koštati 1200 dinara.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Slovenački film „Ja sam Frenk“ u bioskopima

Objavljeno

on

Ja sam Frenk / Foto: Promo

Najnoviji film Metoda Peveca „Ja sam Frenk“ istražuje tenzije između starih i novih načina rada u nezavisnoj, postkomunističkoj Sloveniji, usredsređene na porodični spor oko nasleđa.

Slobodouman, ali emocionalno uznemiren Frenk (Janez Skof), još uvek idealista o sada odbačenoj socijalističkoj ideologiji, vraća se kući da pročita testament svog pokojnog oca. Njegov otac je bio lider u tranziciji zemlje ka slobodnom tržištu, ali Frenk sumnja da je novac od nasleđa možda zarađen nezakonitim poslovima. Frenkov brat, kapitalistički nastrojen Brane (Valter Dragan) veruje da ima puno pravo na nasledstvo. U međuvremenu, uspavani ljubavni trougao između dva brata i Braneove supruge Ines (Katarina Cas) ponovo dolazi u prvi plan.

Ja sam Frenk / Foto: Promo

Ulogu u filmu ima čuveni jugoslovenski glumac Radko Polič koga domaća publika pamti kao strogog kapetana Ditriha koga zavodi pevačica Balkan ekspresa Lili.

„Scenario za film „Ja sam Frenk“ nastao je zbog Frenka. Iako je on samo izmišljeni junak, jednog dana je skoro bukvalno pokucao na moja vrata. Pratio ga je vonj alkohola i krčmarske priče. Počeo je govoriti o svom bratu, o ocu, o svojoj ljubavi, o muzici i opet o sebi. Zaveo me, verovao sam mu i zapisao njegove priče“, o filmu je rekao reditelj Metod Pevec.

Ja sam Frenk / Foto: Promo

Film „Ja sam Frenk“ možete pogledati u biokopima:  Kombank Dvorana, Cine Grand Rakovica, Cinpelexx Ušće, Tuckwood Beograd, Vilin Grad Niš, Cine Grand Delta planet Niš, Kulturni centra Novi Sad, kao i u bioskopima na Paliću, u Požarevcu, Kovinu i Lazarevcu.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu